Čo na to poviete

Idú nám robit vnutorné priečky ako tak politizujem či nezmenit vstup do spálnovej kúpelne z vyznačenej strany, vznikla by mi tým pádom plná stena v spálni a sprchový kút by išiel pod okno, wc a umývadlo by som niekam upratala :D Máte to niekto takto alebo vyjadrite Váš názor. Dakujem
Odpovedať
@viki120 Ak ti nevadzi, ze ti budu zavadziat dalsie dvere ...
Odpovedať
@dominik_boksansky práve nad tým som rozmýslala, ale keby dám šúchacie dvere tak je to ok
Odpovedať
@viki120 najprv si "uprac" to WC a umyvadlo, aby si potom nemala problem, ze ich nemas kam dat. Dvere z pravej strany totiz zoberu v kupelni ovela viacej komunikacneho priestoru ako tam kde su.
Odpovedať
@viki120 na zasuvacie dvere tam miesta vela nie je.
Odpovedať
@viki120 spr. kút pod okno jak vysoko máš parapet? nebude sa ti tam držať voda. A s presuvanim wc len tak aby ti vysiel spád.
Odpovedať
@viki120 na zasuvacie dvere dost malo miesta. Zasuvacie dvere nie su take zvukotesne ako klasicke. Nic prijemne pocuvat zo spalne zvuky vo WC :).
Odpovedať
@pistikus @stano8 @dominik_boksansky Tak ja si myslim keby idu suchscky 60tky by to mohlo ok. Zvuky by nemali by byt nakolko to je kupelna v spalni. Okno klasika asi take male
Odpovedať
Profilova fotka
@viki120 ja mam vstup aj rozmiestnenie identicky ako Ty, rozmer miestnosti netto1300x3100. Mury uz stoja a pocitovo je to tak so so.. Dobre Ti radia, najskor skus "nejak" upratat wc a umyvadlo, ak to chces zmenit. Mne toto pride ako jedina logicka dispozicia, aby si sa tam potom vobec otocila.
Odpovedať
@viki120 Zasúvacie dvere by som nikdy nedával do kúpeľne. Ty si myslíš, že nebude až toľko počuť ale bude!
Odpovedať
@viki120 zamyslel sa niekto preco nie zasuvacky. Nie kvoli hluku. Kde chcete dat puzdro? Stena ma 1.400 mm Ak chcete cisty prechod 600 mm. Tak na to ma stavebne puzdro sirku 1.345 mm. Teda osadit ho od obvodoveho muru az po protilahlu stenu Umiestnit tam nejako preklad. A ako to bude vyzerat necham na Vas. Ze bude otvaranie dveri hned z kraja.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?