Číre sklo v sprchovom kúte

Profilova fotka
Kocky, mate niektora cire sklo v sprche( myslim dvierka) aka he udrzba?
Odpovedať
Profilova fotka
či je číre alebo satin stierkovať treba stále
Odpovedať
my mame. najskor to bola katastrofa lebo sme mali velmi tvrdu vodu, aj ked sme stierkovali aj tak boli smuhy a nebolo to pekne, bola som nahnevana na seba ze co za blbost som si vymyslela a teraz mame upravovnu vody ktora ju zmakcuje a dvere su krasne, max. postriekam octom a prelestim handrickou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bmimuska uplne v pohode, stierkuje sa po kazdom sprchovani, je to 10sekund.. zvladaju aj deti, aj muzi :) uplne klasika uz vo vsetkych domacnostiach asi :). a potom lne raz za cas niecim umyt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 aj zeny? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 zeny automaticky, naschval som napisala ten zvysok :-D
Odpovedať
@bmimuska tiez sme uvazovali o cirom a nakoniec sme dali matne a udrzba ziadna voda stecie a ziadne stierkovanie.v predajni nas nakoniec odradili. sme skusali funkcnost dveri sme ich par krat ovorili trosku sa zacapkali a kym sme sli skusat dalsie uz ich pani lestila a osobne nam sama povedala ze by to nechcela ze pokial ich nevylesti 20x zaden v predajni tak ich nepredaju
Odpovedať
Profilova fotka
mam a je v pohode :-) ale mame taku cisticku vody, co ju zmakcuje...
Odpovedať
Profilova fotka
@cukrovypampusik mozes prosim napisat viac o tej upravovni vody?
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan a take ako uchytka na sprchovom kute, za co sa chyta a nie za sklo, take teta v predajni nepozna??
Odpovedať
@katrin21 pozna pozna ale vies my ako typicky slovaci ked ideme nieco kupovat tak kuujeme na cely zivot.tak v predajni milion testov skusali sme na sklo dychat ako sa bude rosit odtlacok prsta a z dialky kde to viac vidit .....a ked tak ano je uychtka ale ajtak okolo toho uchytu sa to zacapka. ale neboli sme sami kazdy co tam bol tak najskor dvere zacapkal a pozeral na ktorych to viac vidiet. sme sa smiali ze nezavidime tej pani len s handrou behala.
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan no vidis, tak ja som asi netypicka Slovenka.. nic take som nerobila.. dokonca som dvere objednala z internetu, lebo tam boli lancnejsie :) . Rozhodne vsak s handrou doma nebeham, nie som z tych :)... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bmimuska uplne v pohode... ine by som nechcela :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@madein1974 nejake info pre tu upravovnu vody? aj mna to zaujima. @hanka_april
Odpovedať
Profilova fotka
co sa tyka upravovní vody - schvalujem to, pokial ide o vodu do spotrebicov ( pracka, umyvacka, geberity) .. ale pit by som ju nechcela.... zastavam nazor, ze voda sa ma pit taka prirodna, ako je, aj s jej prirodzenym zložením :)
Odpovedať
mame tvrdu vodu, treba stierkovat po kazdom sprchovani, ak sa raz nezotrie, tak je sklo na druhy den otrasne, preto sa vzdy sprchujem posledna. A keby sa dalo, uz to nechcem, nebavi ma to. Tiez zaciname uvazovat o pridani filtrov na upravu vody.
Odpovedať
mame cire sklo, teraz je to v pohode, ale musel som doinstalovat zmakcovac vody, lebo ked mi merali tvrdost vody skoro sa prekotili...podla nemeckej stupnice 34odH..zmakcujem ju na stredne tvrdu 7odH a pouzivam stierku ako pise katrin21..je to uplne v pohode..sklo umyvame raz za dva tyzdne, trva to fakt par sekund..nam sa opd tej vody zapchalo za tyzden vseto....ale ze doslovne. nech ziju vrabelske vodarne...a inak som dokonca reklamoval vodu..mam aj odpoved z ministerstva, ze vsetkyhodnoty tvrdosti vody su len odporucane a preto sa nedaju reklamovat. a este mi tetuska napisala co ma v podstate pravdu, ze tvrda voda je lepsia pre zdravie a pitie..a suhlasim..ale ak mi znici baterie, drez, sprchac, kotol za niekolko tisicok eur tak neviem kde je hranica...a preto je zmakcujem len ciastocne..ale v podstate vyrazne..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@raddo78 cim upravujes vodu?
Odpovedať
@madein1974 ip
Odpovedať
Profilova fotka
mame od Viessmanu, dava sa tam sol, vypada to ako potapackske bomb, viac neviem :-D 8-)
Odpovedať
@madein1974 mame upravovnu od viessmannu Aquahome 20-N. dali sme si ju po roku, pretoze sa nam strasne zanasalo vsetko a po par rokoch by nam odisli spotrebice aj baterie + manzel potreboval do akvarka maksiu vodu lebo tvrda mu tam robila zle. mame to v komore, kupili sme od viessmannu, zapojil nam to nas vodar podla schemy od viessmannu a potom prisiel uz iba technik od nich a spustil to. odvtedy sa nam nezanasa nic, umyvacka lepsie umyva, pracka lepsie perie, ale vodu uz nepijeme tak ako predtym, radsej si nacapujem zo samostatneho kohutika neupravenu alebo mineralku :) je to dost velke, vyzera to ako velky smetny kos :D a vnutri je sol
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Máme malú kúpelńu, preto sme tiež vybrali kút z číreho skla, ešte je len objednaný. Rovnako mám strach z údržby, poradili nám špeciálnu povrchovú úpravu skla za príplatok. Máte s tým skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
tuto je taky pripravok, stoji 4,90E http://www.nanoshop.sk/produkt/149/an... nemam s tym skusenosti, len som na to niekde natrafila, urcite specialna povrchova uprava bude nieco podobne, ale asi nie za tych pat eur :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?