Cim a ako nalepit drziak na obklad v kupelni, ked je tam puzdro na posuvne dvere?

Zdravim vsetkych, chcem upevnit drziak na obklad v kupelni. Mal by som to nasrobovat do hmozdiniek, ale v tej stene je puzdro na posuvne dvere. Takze vrtat do toho mozem asi na 2-3cm, preto sa mi javi ako najlepsie riesenie nalepit to nejakym speci lepidlom. Kachlicky su vysokoleskle, hladke - vid foto. Mozte poradit najlepsie lepidlo na toto riesenie?
Odpovedať
neviem sidce aky je to drziak a co ma drzat ale ja osobne mam dobru skusenost s obojstrannou lepiacou paskou (nie kobercova - ale hrubsia asi cca 0,5 mm ktora sa pouziva napriklad na lepenie ochrannych list na automobil alebo na lepenie znaku na aute - na hladkom povrchu drzi perfektne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako píše ultra obojstranná lepica páska, ale prdtým obidve lepené plochy dokonale odmastiť. Pásku použiť podľa možnosti čo najtenšiu. Ja má v kúpelni na obklad takto lepené držiaky na uteráky, držiak na WC papier a v starom byte som mal aj veľké zrkadlo nad dvojumývadlom. Žiadny problém. Možno niekedy s odlepením, ak budeš potrebovať. :-)
Odpovedať
A co tak mamut glue?
Odpovedať
a co tak pouzit tuto obojstrannu pasku, bezne na nu lepia zrkadla v kupelni, dolezite je, ako tu uz bolo spomenute, dokonale odmastit povrch, je to len 1,5m dlzka co unesie 120kg a stoji to okolo 7€, drzi perfektne...
Odpovedať
Mamut je na to idealny, jedina nevyhoda ze je to uz navzdy :) ale na druhej strane je to odolne voci vsetkemu, mozes do toho aj kopat a ja neviem co este... sam som s tym lepil doma (nielen) v kupelni...
Odpovedať
My sme kupovali držiaky v Lidli a bolo tam take vlockove lepidlo co sa rozmiesalo a drzi to perfektne. Traba sa opýtať aby to bolo vhodne aj na tie obkladačky a mimochodom mas na tom drziaku diery a to ti bude znižovať nosnosť na tu obojstrannu pásku a pocase sa ti urcite odlepi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?