Čierna sprchová súprava

Profilova fotka
Hľadám sprchovú súpravu v čiernej, najlepšie matnej farbe. Podobnú ako na fotke. Stretol sa niekto z vás s podobnou v reále? viete mi poradiť, kde by som kúpila? Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Mozno v ikei by ste mali stastie.
Odpovedať
@henrik1407 Ahoj, v tomto neporadim. Ale mam postreh- mam ciernu nadobku na mydlo- tiez taku matnu (a co prace mi dalo zohnat ju!...) a hrooozne na nej vidiet kamen- nic nerobim len ju drhnem (pri troch malych detoch...), tak ked budes zhanat skus zistit ci neexistuje aj cosi s nejakou speci upravou, nech Ta neporazi.
Odpovedať
https://favi.sk/produkty/kategorie/sp... https://www.sanita.cz/kategorie/5290-...
Odpovedať
Profilova fotka
Skus Aliexpress, myslim, ze niekto tu ma odtial cierne...
Odpovedať
Profilova fotka
staci zadat do googlu a vyhodi ti zopar stranok, kde cierne sprchovacie supravy ponukaju. vid: https://www.google.sk/search?q=%C4%8D...
Odpovedať
A určite chceš čiernu? Teda neviem akú máte u vás vodu.. U nás by tá čierna bola stále šedá, pretože máme hrooozne tvrdú vodu. Aby si potom neľutovala a nelietala stále s handričkou :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus na ebay. "black shower" je to lacnejsie ako kupovat u nas na SK. my sme takto kupovali bronzovu a usetrili sme hadam 300E (vratane cla). a pritom u nas predavaju uplne tie iste...
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez odporucam e-bay, daju sa tam zohnat taketo veci za menej ako polovicnu cenu a niekedy ani dodanie netrva tak dlho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 vdaka za info...na toto som nemyslela.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@nikakani googlila som dost, ale taka tam nie je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dorwin ano, na ebay som nasla, myslela som tu na Slovensku prip. V Cechach... Bojim sa to obj.takto, nemam? Bude to v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
@henrik1407 ja som takto objednaval aj sprchu a aj bateriu do kupelne a doslo v pohode.este planujeme aj do kuchyne objednat. Akurat pri oboch spominanych veciach som platil clo. raz cez DHL a raz cez postu (prislo to na dobierku vo vyske cla). treba si ale odlozit vsetko. screen obrazovky s cenou, potvrdenie z paypalu, bankovy pohyb atd. tusim do 150Eur sa plati len clo. nad uvedenu cenu aj clo aj DPH. na ebay maju ceny v USD, takze to sa konvertuje potom. treba ale na sprchu pozerat ake pripojenie je na stenu a rozostup pripojenia, aby sa to dalo namontovat. naco kupovat to iste a predrazene u nas, ked to mozem mat za tretinovu cenu? a nie je to ziadny papierik ale riadny kus materialu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@henrik1407 tak v tom pripade objednaj ako ti tu radia chalani. inej moznosti uz asi nemas :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj, prosím aj sa ti podarilo nájsť čiernu sprchovú súpravu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?