Cena prace za oblozenie kupelne a WC

Profilova fotka
Chcela by som sa opytat - porovnat si cenu prace za obkladanie kupelne a WC spolu cca 34 m2, velkoformatove obklady(80 x 240 cm a 80 x 120 cm) a cena prace spolu s pouzitym lepidlom, bez obkladov vychadza cca 42 Eur za 1 m2. Pride mi to v celku dost vela. Ci sa mylim ? To je cena prace u studia, ktore nam moze dodat kupelne na kluc v ramci casu, kedy bude prebiehat kolaudacne konanie. ( ide o to, ze ak by sme vyuzili tohto zmluvneho dodavatela nasej novostavby usetrili by sme cas)
Odpovedať
Mne to príde dosť. Tých 25-30€ ak treba rezať Jolly . Ale 42€ mi príde ,že to za nich urobí majster za 30€ a ostatné je zisk.
Odpovedať
Profilova fotka
@kape Je to nízka cena .Na západnom slovensku asi lacnejšie nezoženiete. Osobne by som to za takúto cenu nerobil. Dlaždicu 80 x 120 jeden chlap neosadí . Musia na to byť dvaja. A dvaja sa krútiť v kúpelni s 2,5 metrovou 30 kg vážiacou obludou nič moc.
Odpovedať
Nám tiež za takú cenu obkladali kúpeľňu a kuchyňu. V Bratislave fakt lacnejšie nezoženieš
Odpovedať
v pohodičke cena...pokiaľ sú to dobrí majstri, tak ich treba brať!..
Odpovedať
S mensimi rozmermi okolo 27-30e na m2 by si v BA este zohnala, ale specialne kvoli takemu velkemu formatu, ide cena dost hore. Presne sko pise Antonmesaros, nie je to sranda a jeden to nenalepi U dlazby je to tiez babracka, aby to licovalo v rovine. Cize asi potom ta cena je v ramci normy
Odpovedať
Profilova fotka
V BA je to dobra cena. My platime ovela viac, tiez velkoformatove obklady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?