Bude lepší sprchový kút s vaničkou alebo malá vaňa?

Ahojte, prosim mate niekto hlboky sprchovy kut - taky aby sa vo vanicke dali aj okupat deti? Uvazujem ci malu vanu (120 x 70) alebo radej toto riesenie, aj ked sprch.kut som povodne nechcela, aj ked sa casto sprchujeme, mam rada ten pocit, ked si mozem sadnut do vane :). A tiez do budcnosti kvoli detom, aby sa tam mohli cvachtat :).
Odpovedať
Profilova fotka
kvoli malym detom a ked nie je miesto na vanu, by som to urcite dala :) daju sa najst fakt pekne kusky, kde je vanicka pekna, hlboka aj 40cm a podla mna dalsi rozmer toho je, ze sa v tom da aj nieco v ruke oprať,. co je pri deťoch tiez dobre :) kludne do toho :)
Odpovedať
mame na chate taky sprchac s hlbokou vanickou. Je to uplne super aj pre dospelych, o detoch nehovoriac, moj syn to miluje.. Urcite je to lepsie riesenie, ako vana 120x70. Da sa sediet bud na tom sedatku a kludne a bez problemov sa da "poskladat" :-D aj do tej vanicky. Ked sa potrebujem vyhriat, tak si ju naplnim do plna a je to parada. Urcite odporucam!
Odpovedať
Juuuj, idem si tam dnes vsetko este raz nakreslit na zem a budem dumat :). Povodne som chcela radsej tu malu vanu so zastenou na sprchovanie, ale skusim pokreslit a uvidime co vyhra :). Dakujem moc!
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som mal jeden sprchovy kut z vaničkou asi tak cca. tri roky do zadu,v jednom byte a daval som ho tam kôli dcerke.Hlbka vaničky bola tiež okolo 40cm a v kute vaničky bolo miesto na sadnutie a spodok vaničky nebol hladky ale taky hrbolkasty,bolo to prijemne na nohy.Vlastne to bol klasicky sprchovy kut 90x90 z hlbokou vaničkou a ja sam som to využival,sadol som si a osprchoval sa ;-) .Je to dobra vec.Teraz na druhom byte riešim rohovu vanu a dam tam zaves.Najlepšie by bolo aj kut aj vana,no nezmesti sa to tam.Tak padlo rozhodnutie pre rohovu vanu. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?