Bosch práčka - ktorú odporúčate?

Aku pracku od firmy Bosch odporucate? Hlavne aby nebola velmi hlucna.....dakujem
Odpovedať
@valu22 ja som mala slimku, najvyssi model, prala super, bola ticha. uz nieje v ponuke, kedze modely sa kazde cca 3-4 roky obmienaju. nepokazis nic ak kupis :-) myslim ze ich vyrobky maju aj oznacenie super silence, aj na umyvackach aj na prackach. treba popozerat.
Odpovedať
@valu22 Taká je najlepšia keď sa nezapne, vôbec nie je hlučná :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla aj práčky to Boschky majú? Ja som myslela, že len umývačky. Treba pozerať parametre a podľa mňa nebude problém. Je veľmi vhodné zameriavať sa na programy, pretože niekomu by stačili aj nejaké dva a iný odcení aj miliardu programov. Je to dosť o nárokoch.
Odpovedať
@nora7 teraz pozeram - je to eco silence drive ono fakt zalezi od parametrov a hlavne penazenky :-D ja teraz tiez hladam, potrebujem vstavanu, mozno aj kombinacia so susickou, a tam su tie ceny naozaj galakticke :-N
Odpovedať
@valu22 nenapisala si to hlavne, tvoj financny strop lebo je rozdeil ked chces dat 400e za pracku a ked mozes aj 1200eur
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla @valu.. kombinovanu so susickou nedoporucujem..ak sa da susicku zvlast @nora7 BOSCH robi dokonca aj elektricke naradie :) a samozrejme cely sortiment bielej techniky ... ;-) a 2 programy na pracke? to si na akej videla? :)
Odpovedať
@richard71 praveze neda inak by som to riesila inak. mam miesto na 1 spotrebic, a aj to len vstavany v linke. takze bud pracka, alebo pracka + susicka.
Odpovedať
Ja mám vstavanú BOSCH WIS28141EU, minulý rok to bola od nich jediná vstavaná práčka. Do kombinácie práčka so sušičkou by som nešla - vyššia spotreba vody aj elektriny, max. objem vypraného prádla sa nedá zároveň aj vysušiť, je potrebné časť prádla odobrať... A nie som si istá, či sa dá práčka so sušičkou v 1 zastavať do linky... Samostatná sušička určite nie, tam je potrebný prívod a vývod vzduchu... To si treba pred kúpou najprv overiť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?