Biely lesklý nábytok v kúpeľni. Je údržba náročná?

Ak mate niekto skusenosti, leskly biely nabytok v kupelni je z hladiska udrzby problem? Dali by ste si radsej biely matny? Leskly by sa mi viac pacil, ale nechcem byt jeho otrokom..
Odpovedať
Profilova fotka
Plati rovnako ako pri lesklej kuchyni. Super udrzba,nevahaj.
Odpovedať
Profilova fotka
uplne v pohode.sem-tam pretries
Odpovedať
@strakuleska mame doma biely lesky nabytok v kupelni. Az teraz som si uvedomil, ze za rok a pol som ho ani raz necistil:-))) bud je bezudrzbovy, alebo je moja manzelka velmi sikovna:-)
Odpovedať
Akurát som objednal 2 skrinky Kronzi, biely lesk :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dbe aj moj manzel tvrdil v kuchynskom studiu, ze chce otvorene policky ....a ked mu pan povedal,ze je to blbost- lapace prachu, tak odpovedal, ze na nasich terajsich policiach v kuchyni prach nie je :-D lebo ho stale utieram pri vareni ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, potrebovala by som radu od skusenych s bielym nabytkom- budeme komplet zariadovat novy byt a velmi sa nam paci biela vo vysokom lesku- chcela by som taku kuchynu+ obyvacku, spalnu, chodbu. Len mam tri male deti, ktore systematicky vsetko demoluju, spinia- hroza (teda zatial chalani, najmladsia sa k nim prida onedlho). (Napr. prave pozeram na konferencny stolik s dierkami v doske a kde nie je dierka tam su ciary od fixiek...). A neviem ci tu bielu vobec zvazovat, ci to nebude sustavne spinave, lebo pri troch detoch naozaj nemam cas stale behat s handrou, a teda som na to aj leniva, nechcem aby sa to stalo mojim zmyslom zivota... Teraz mam nabytok taky doslivkova- imitacia dreva a na tom je vidiet len ozaj hruba spina- aj to skor bledsia (jogurt, mlieko...), aj ked je pravda ze z toho matneho povrchu sa to dost zle cisti. Dakujem za akykolvek postreh.
Odpovedať
Bielu lesklu uzivame uz pol roka. Okrem chodby sme ju dali vsade. Mame 3 deti.Fixky a kriedy som im zatial nedovolila. Zatial nelutujem. Pozor na to, aby ho neposkrabali, to uz bude vidno.
Odpovedať
@maminecka2 takto myslim ze nie je nejako problem s bielym lesklym nabytkom. Je fajn aj na pohlad aj co sa tyka udrzby. Len pri detoch je to tazko. Niekedy ich je tazko ustriehnut aby nieco na biely nabytok nevyviedli, to si uz musis zvazit sama
Odpovedať
@calimune Dakujem, no ved toto- ze ustriehnut... :-p @strakuleska Dakujem. A prosim Ta aky mas material? A myslis ze skrabanec by sa vobec dal nejako opravit? Ja zatial len takto zbieram info, este som sa nebavila so ziadnym odbornikom- stolarom, architektom... Chceli by sme to dat navrhnut architektovi/dizajnerovi a aj s realizaciou na kluc lebo inak by sme asi niekolko rokov nebyvali x-)
Odpovedať
S tymi skrabancami vdaka Bohu este nemam skusenosti. Spalnu, obyvacku a kupelnu mame z Ikey a kuchynu z Danküchen Liptovsky Mikulas. V Ikeackom navode sa pise, ze pred zacatim uzivania je potrebne leskle plochy umyt 5% roztokom Jari, pre zvysenie odolnosti. Co sa tyka kuchyne, Su to kvalitne dvierka-striekane MDF. Vedia k tomu dodat taku specialnu fixku, ktorou sa tie pripadne skrabance zatru. No a k tomu dizajnerovi...Urcite ti odporucam spolupracu s nejakym odbornikom v tomto smere. Maju na veci uplne iny pohlad ako my laici, vedia veci dotiahnut nielen esteticky ale aj funkcne. Moj manzel zial nebol az tak nakloneny investovaniu do dizajnera. Len fasadu a exterier sme riesili s architektom (v miestenej projektantskej firme sme sa poradili, kto je v tomto smere dobry a za tym sme potom isli) a to bolo ine kafe...v dobrom slova zmysle.
Odpovedať
@strakuleska Dakujem za odpoved. Zajtra mame prve stretnutie s architektom, tak dufam ze si sadneme.
Odpovedať
@maminecka2 drzim palce aby ste si sadli :-) je to pre spravnu a dobru spolupracu velmi dolezite a je velmi potrebne aby si vas aj vypocul, poradil :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fedor16 Dakujem. No, je to kolegynin manzel tak verim ze to pojde. Aj ked niekedy praveze je so znamym tazsia spolupraca lebo znamemu nieco odmietnut/skritizovat je aspon pre mna este tazsie. Ale muz je asertivny v pohode, tak vsetky "neprijemne" rozhovory budem delegovat x-) @strakuleska A prosim Ta ako sa pohybuju ceny, kolko aspon odhadom ste davali tomu architektovi- aspon orientacne ak vies povedat- neviem ci od metra, % z realizacie abo ako, nech mam pribl. predstavu nech zajtra nedostanem infarkt... :-D A dufam ze nebude drahsi ako hockto cudzi, lebo aj take som uz pocula- ze kamaratska cena a potom ovela viac ako cudzi =-) :-) Inak tu fixku co si spominala si kupim ako prvu, tie moje 3 slniecka su riadni nicitelia, ach joj. Ale teraz mi tu spinkaju- to je pohlad :-N
Odpovedať
@maminecka2 tak si to vymyslela hned vidis :-) ono praveze ked je niekto znamy tak by to malo byt tak ze by si nemala mat problem a normalne na rovinu to riesit. Ako u mna je to tak ze ja si dam radsej poradit od niekoho v podstate cudzieho
Odpovedať
@fedor16 x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?