Baterie v kupelni

Potrebovala by som poradiť v kupelni na batériach nám stále ostavaju fľaky po vode nedá sa to poriadne očistiť ako si stým poradiť? Po prípade čím to čistíte?
Odpovedať
pripravky na vodny kamen, prip. ocot
Odpovedať
ocot.,coca cola.daj si do fľašky a nastriekaj skús jedno alebo druhé, :-)
Odpovedať
Mne sa osvedčil SANYTOL, používam ho nadezinfekciu a vodný kameň. Sprchový kút pravidelne s ním čistím a batérie tiež. Batérie iba postriekam a nechám pôsobiť a opláchnem. Prípadne ak tak dočisti s jemnou utierkou a opláchni. Nezapácha :-p
Odpovedať
ja som nahodou kupila Larrin na vodny kamen so silnym ucinkom a z baterii mi zisli take flaky, kde uz z klasiky nic nepomahalo. velmi milo som bola prekvapena ucinkom.
Odpovedať
HG ale pravdupovediac najlepšie je si po každom použití pretrieť batériu handričkou nezaberie to viac ako pár sekúnd alebo aspoň raz za deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@matia35 Ak má človek dobrý prípravok, je to veľmi jednoduché. Robil som test dostupných prípravkov, môžete kuknúť na mojom webe: http://www.kupelnovy-manual.sk/cistot... Ak škrvny nejdú vičistiť, v najhoršom prípade to môže byť poškodením chrómovania batérie. Mechanickým, alebo chemickým - ak ste použili abrazívny prípravok, alebo tvrdú chémiu. Prípadne to môže byť nekvalitným chrómovaním, alebo len chrómovým nastrekom (pri veľmi lacných armatúrach)... Každopádne bežné chrómové armatúry vyčistíte uvedenými prípravkami do vysokého lesku ;)
Odpovedať
Mne sa osvedčil prostriedok W5 čistič kúpelní z Lidlu. Používam ho na vaňu, umývadlo, obklady aj batérie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?