Bateria s ovladanim na boku, skusenosti?

Ake mate skusenosti s takymto typom baterie, ze ma ovladanie na boku? ovlada sa to pohode? nerobi to problem? chceme taku do kuchyne aj kupelne
Odpovedať
Profilova fotka
Nooooo.... spočiatku sa na to blbo zvyká... Je to trochu.... neprirodzené. Ale časom Ti to už ani nepríde inakšie. My sme si dali viacero takýchto batérií a ovládanie - kohútik sme otočili tak, aby bol vľavo. Je totiž akosi prirodzenejšie, ak držíš pohár resp. hrniec, do ktorého púšťaš vodu, v pravej ruke... 8-) Je peknáááááá.
Odpovedať
Mne to neprislo zvlastne. Vyhovuje mi to.
Odpovedať
mama ma taku, je to len sila zvyku. ja mam klasiku a ked k nej dojdem vzdy musim rozmyslat kde je studena a kde tepla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bez problemu.
Odpovedať
mám v kuchyni a je to ok, jen mám otočenou vodu, do zadu mi teče teplá
Odpovedať
mam presne tuto: ovladanie vody ok, ALE su tam ine problemy....na vytoku sa usadza vodny kamen a kedze sitko- vytok nie je otocne tak ako na umyvadlovych bateriach, tak sa ovela horsie cisti. taktiez ked chcem oplachovat silnym prudom tak to nejde.... do buducna uz kupim len bateriu so sprškou na konci.
Odpovedať
Profilova fotka
@leeshka Batéria s horným výtokom je praktická a fajn aj kvôli lepšej údržbe, pretože sa voda nedrží na páke. Výtok je prevažne otočný... Perlátor je samozrejmosťou. Problém určite žiaden, konkrétne tento model od grohe je určite dobrou voľbou v porovnaní cena/kvalita ;-)
Odpovedať
@janspanik boli sme vcera u znameho skusat podobny typ, mal taku na dreze, skusali sme ako sa ovlada a ci spliecha a ked ako velmi....jeho je o 6cm nizsie ako nasa planovana, ale spliechala len pri veeeeelemi silno pustenom prude vody...pri takom ktory urcite nebudem pouzivat pri umyvani riadu ci cohokolvek ineho....takze by to malo byt v poriadku:)
Odpovedať
Profilova fotka
Perlátor odvedie svoju prácu ;) Dobre naperlená voda nikdy neprská. Pár info o perlátore: http://www.kupelnovy-manual.sk/vytoko...
Odpovedať
mame aj v kupelni, aj v kuchyni, nevidm v tom ziaden problem..ba vlastne jeden - musis si zvyknut, ze to otvaras jednou a tou istou rukou, inak sa olejes :-) Mne sa to spociatku stalo parkrat, ale uz som si zvykla.. Ale to aj preto, ze ja som nevyhranena, nie som ani pravak, ani lavak, tak mozno preto..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?