Automatický dávkovač mydla, citlivý senzor

Zdravím, snad sa s tým už niekto stretol a poradí čo s tým. Kúpili sme si tento dávkovač mydla, a nefunguje správne, jeho senzor je zmätený z okolitého svetla (najmä teda zo svetlá ktoré ide spod zrkadla pri ktorom je umiestnený). Existuje nejaký zlepšovak, nejaká reflexná fólia ktorá by dokázala eliminovať jeho zmätočné správanie? Prejavuje sa to tak, že spúšťa mydlo aj keď reálne nikto pod senzor ruku nedá... Este pripomeniem že výrobca udáva že senzor je Infračervený
Odpovedať
neskusali ste sa spytat aj tam kde ste to kupili? priznam sa s tymto som sa osobne nestretla, aj rodicia co maju davkovac mydla sice ho maju po zrkadlom, ale pod tym zrkadlom maju aj taku mensiu policku ktora mierne brani svetlu.
Odpovedať
Profilova fotka
@yokel36 jediny zlepsovak co poznam je zobrat a vratit a kupit iny. Ak si to kupoval cez internet, tak do 14 dni bez udania dovodu (mozes udat ze robi co robi) a peniaze spat na ucet.
Odpovedať
Súhlasím s @mgx, darmo tam budeš vymýšľať nejaké inovácie a špekulácie, ktoré by v konečnom výsledku možno ani nevyzerali na oko moc dobre. Takto vrátiš a máš pokoj. Budeš aspoň vedieť, čoho sa vyvarovať pri výbere nového dávkovača.
Odpovedať
Ďakujem vám, asi ho vrátim, len škoda lebo sa nám fakt páčil, aj ten displej je fajn ze tam ukazuje teplotu...
Odpovedať
Jasne, to je asi najjednoduchsie to vratit, ako sa zamyslat ako a co spravit aby to islo. Nech vam ho vymenia za nejaky poriadny.
Odpovedať
Profilova fotka
@yokel36 ved ono to moze byt fajn ked vymenia kus za kus, skus vymenit a uvidis, ved nemusis brat iny, mohol by si mi poslat do spravy prosim ta z kade si kupoval?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?