Aký obklad pre deti do kúpelne

nemáte prosím nejaký nápad ako obložiť kúpelňu ktorú budú používať deti? dievča a chlapec...
Odpovedať
Profilova fotka
A čo keď vyrastú?
Odpovedať
skôr by som to riešila tými nálepkami na kachličky, keď podrastú - to bude za chvíľu, ver mi,- jednoducho ich zložíš z kachličiek dole.
Odpovedať
áno uvedomujem si. ale dolná kupelna bude rako textil. tú hornú detskú by som chcela vo sviežich farbách...deti mám ešte malé 3a 6rokov ale kúpelnu sa nechystám meniť dalších 20rokov isto...preto by som chcela niečo svieže...
Odpovedať
Ja som dala do detskej kúpelne biele obklady a k tomu sprchový kút a vanu obložila farebnými vzorovanými obkladmi, ktoré nemajú typické detské motívy, ale detskú kúpelňu oživia a nezunujú sa im ani v puberte.
Odpovedať
Ja by som dala tiez neutral bielu a doplnila farebnymi plochami, napr. tyrkys a zlta, bez vzorov, lebo tie sa do 20 rokov mozu stat nevhodnymi - nemodernymi. Napr. velke biele obklady a niektora mensia stena celoplosne mozaika modra, ina stena zlta. Ale v prevahe biely obklad. Pripadne ak vzor, tak geometricky alebo pasy. Napr.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam iba jednu kupelnu - ale dala som kombinaciu bielej a oranzovej... a kupila som na ebay nalepky - rybicky, dve sady, a to som im dala nad vanu :)))) ja musim mat kupelnu v jasnych sytych farbach, potrebujem "facku" ked tam idem rano - aby som sa zobudila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sest-rocneho uz o 3 roky nebudu zaujimat detske motivy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?