Aký obklad a dlažba k tmavému nábytku v kupelni

Ahojte, poradí mi niekto, mame takuto skrinku do kupelne už kupenu, neviem sa rozhodnuť, lebo vana je rohova a radia mi, že najlepšie bude mozaika, tak som našla niečo , čo by možno aj šlo, len mam dilemu, potom aku dlažbu a tie steny som tiež nechcela len tak uplne jednoducho, mam tam mať aj 2 murované police, tak zas na nich mi mozaika nijako nepasuje, tak už mam chaos riadny.... Dajte mi prosím niekto nejaký tip, radu... Možno by ani nemusela byť mozaika, A tiež neviem, či urobím dobre, ked dam ten obklad lesklý? dakujem, silvia
Odpovedať
Ahoj, mne osobne sa paci ta prva mozaika a isla by som do matneho obkladu v teplej bezovej farbe... Myslim, ze mozaika na vani bude dostatocne vyrazna. Ak mate v plane nejaku niku, do nej taktiez pouzit mozaiku, ktora stenu ozivi ;-)
Odpovedať
Či už jedno, alebo druhé, v každom prípade do kúpeľne jedine vzory z kameňa, alebo jeho imitácie. Móda v obkladačkách nemá mieru a o 3-5-10 rokov si ľudia obyčajne mlátia hlavu o stenu, čo za nádheru si "vtedy" nalepili na steny a zem. Ale to je len môj názor. Samozrejme rešpektujem každý iný názor, išlo len o radu.
Odpovedať
Pozri u mna, ja mam orech nabytok
Odpovedať
prvá mozaika
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sa priklanam k tej prvej
Odpovedať
Ja určite tu prvú.... vyniknú skrinky a bude to pekne ladiť...
Odpovedať
Dakujem pekne za každý komentár zeny. Potrebovala som si to trochu potvrtdiť. Aj mne reze asi najviac tá prvá. Len som strasne nerozhodný človek :-) :-) :-)
Odpovedať
@pripad001 Ahoj, presne tak, chcem niečo, čo bude v pohode vyzerať aj o par rokov... Dakujem,
Odpovedať
a chlapsky nazor ta nezaujima?? :D
Odpovedať
no jasné!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?