Akú veľkosť kúpeľne?

kolko postaci priestoru na sprchovaci kut, umyvadlo , toaletu a bidet tak aby to nebolo na sebe nalepene a aby zase zbytocne nebolo velke? bude to spodna kupelna cize nebude to ta hlavna ale skor taka "rychloodskocka al.hostovska" DAKUJEEM:-)
Odpovedať
niekto má 6m2 ale my máme spodnú 8m2. som spokojná. za to so tou vrchnou spokojná nie som. vyšla nám až 16m2 zbytočne |-|
Odpovedať
@lenuela258 skús popozerať projekty katalogových domov, možno ťa nejaká kupleňa osloví a nájdeš tam všetko čo chceš ;-) my budeme mať cca 7,5 m2 a bude tam vaňa, sprcha, wc, umývadlo so skrinkou a ešte možno jedna úzska vysoká skriňa na uteráky a tak
Odpovedať
Ahojte, naša kúpeľňa má cca. 9 m2 a sme s priestorom spokojní. Onedlho ideme obkladať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My v byte mame kupelnu 8,45 - je tam vana, sprcha, dve umyvadla, pracka, wc, bidet :-) sme s rozmerom max spokojni :-) ked budeme stavat tak by sme to radi tak mali opat :-) ale viac m2 - napr 12 m2 co som videla v jednom vzorom dome je zbytocne ;-) si aspon ja myslim :-)
Odpovedať
ahoj, my máme v projekte okolo 6,5m2 a máme tam sprchu,vanu,2 umyvadla,rebrikovy radiator na stenu samozrejme (WC a pracku máme inde), ale stále neviem, kam dam kôš na prádlo :-.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?