Aku farbu dlazby k tejto kombinacii stien?

Steny mam uz jasno, ale stale neviem aku dlazbu podlahy... Skvor svetlu ako tmavu... Ale aku konkretne.....? To je peklo vyberat tieto detaily...
Odpovedať
Je to veru peklo povyberat z toho mnozstva,ja by som dal svetlu dlazbu,mozes prezradit vyrobcu a nazov tvojho obkladu?
Odpovedať
@satfun je to zo siko. Fakt neviem, co dat na podlahu...
Odpovedať
Za mňa svetlu
Odpovedať
@ivantausk určite svetlú variantu dlážky .... obklady a dlažby sa zvyknú vyrábať v sériach čiže k obkladu robia aj dlažbu takže sa opýtať rovno v predajni čo k tomuto obkladu majú ...
Odpovedať
tiež by som dala svetlu
Odpovedať
@zuzanale @tilu to co tam je teraz navrhnute, to je dlazba k tomu ako set, ale mne sa to nepaci....
Odpovedať
Ja by som dala svetlu, my sme tiez nebrali dlazbu ktora mala byt povodne ku kachlickam. Vybrala som svetlu ale taku ako keby drevodekor a ovela lahsie sa udrzuje a hlavne nevidno tak vlasy a spinu ako na tej jednoduchej dlazbe. Zober vzorku a prirovnavaj ci sa to hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk tebe sa to nepaci... no tak si tam daj co sa ti paci, to ti nikto lepsie neporadi nez ty. So svetlou podlahou bude priestor posobit opticky vacsie a volnejsie. S tmavou zase intimnejsie.
Odpovedať
@maslenka47 mne sa nic nepaci :( Ale dam zrejme nejaky svetly drevodekor. Dakujem.vsetkym.;)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk moj prvy dojem nebol o probleme farby podlahy, obkladaciek, ale fakt, ze budes mat na kazdej stene privod-odvod vody. preco tak komplikovane? neodsudzujem, ale nedalo sa inac? v jednej miestnosti mas toaletu, sprchu, vanu, umyvadlo, pracku, a to kazda je na inej stene + v strede dost miesta na tancovanie valcika....+ dvojkridlove okno...mne to zmysel nedava.. sedenie za dvermi, nevidim ziaden radiator na uteraky...je toho dost. ale ako pisem, neodsudzujem, urcite mas inu predstavu o svojej kupelni ako ja o svojej.
Odpovedať
@martin153 mas pravdu, zatial tam chyba rebrikovy radiator a bude pridany v dalsom update. Umiestnenie wc je tam, kde ho dovoli umiestnenie fixacie pomurnice. Nemyslim si, ze je zle mat v strede miestnosti dostatok priestoru. Napr umyvadlo nemoze byt pri okne, lebo tam nedas zrkadlo. Atd atd ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?