Aku bateriu dat do sprchoveho kuta ?

podomietkovu alebo povrchovu s chem tam aj sprchu shadicou aj pevnu hornú sprchu
Odpovedať
1
2
položil som otazku dva krat lebo som si nevsimol ze do otazky sa neda prispievat
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali povrchovu.......... podomietkove nechcem, v pripade "poruchy" nebudem predsa burat kupelnu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@japil My sme dali termostaticku bateriu grohe euphoria. Ta ma presne 2 sprchovacie hlavice. Ja som s nou velmi spokojna. Aj v prevedeni cube je pekna. Ale ani podomietkove baterie nemusia byt tiez zle.
Odpovedať
@jankalac v pripade poruchy sa nic burat nemusi ;)
Odpovedať
@cukrik25 takze ked dam pod omietkovu bateriu tam je aj termohlavica
Odpovedať
@cukrik25 alebo co vsetko potrebujem
Odpovedať
Profilova fotka
@japil - TERMOSTATICKÚ - najmä ak bývaš v dome a teplota TUV Ti kolíše. Ak máš termostatickú, nehrozí ani, že sa popáliš. Pretože buchnúť do páky lakťom pri sprchovaní, nie je nič príjemné. Pokiaľ si pustíš studenú, ber to čert, pokiaľ horúcu, môžeš sa obariť. Napr. v Merkury máš takéto batérie už od cca 60 €. A v prijateľnej cene majú aj nemeckú Kludi, vyrábanú v PL.
Odpovedať
@leonardom byvam v rodinom dome ale s merkury nechcem ani ziarovku
Odpovedať
@janka279 a ta termostatika funguje naozaj dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@japil Ano, funguje dobre.
Odpovedať
@janka279 dobre tak idem do tej pod omietkovej termostatickej batérie ale akú značku v dnešnej dobe tak to teda neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@japil Aby nevzniklo nedorozumenie. Ta nasa nie je podomietkova. :) my mame klasicku, termostaticku grohe. Len som pisala, ze ani podomietkove nemusia byt zle. Mne sa to paci z hladiska dizajnu. Aj ked treba dufat, ze sa nepokazi a nebude treba burat obklady.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@japil - viem, čo chceš povedať, ale každý máme svoje limity... 3/4 ľudí tu píšu, či je možné postaviť dom 12 x 12 m za 60.000 €. Áno, je, ale nie s batériami Grohe, Hans-Grohe, Hansa.... - za 200 až 500 €. Nie s WC misami za 300 a viac €... V Merkury majú batérie Kludi, vyrábané v poľskej továrni. To je niečo, ako VW, vyrábaný v Bratislave. Samozrejme, ide o menej luxusný a tým aj menej cenovo náročný tovar. Ale stále je to Kludi a preto ja s tým nemám problém... Včera som kúpil v kamennom obchode posledný vystavený kus práčky so sušičkou (idú meniť expozície a zatvárajú na mesiac predajňu) lacnejšie, než ju dáva najlacnejší internetový predajca. V Merkury napr. predávajú aj plávajúce podlahy od rakúskeho výrobcu Kaindl. Nemám problém zakúpiť si originálny výrobok, aj keď je v Merkury. Ak sa chcem zmestiť do svojho limitu, musím rozmýšľať takto...
Odpovedať
@japil Tuto sme kupili my: http://www.onlinekupelne.sk/sk/sprchy... Je v perfektnej cene. Mas tam vrchnu sprchu+ rucnu + termostaticku bateriu. Cena je bomba, tusim ten set stal davnejsie okolo 500€. Mam ho doma, caka na montaz. Je to masivne, velmi pekny set. Ked ten set kupis v kupelnovom studiu ktory ma zmluvu z vyrobcom, zdarma ti ho namontuju a mas zaruku 6 rokov..
Odpovedať
@leonardom ale ja sa nezaoberam co to stoji ale tým aka značka je dobra nemusi byť top.
Odpovedať
Profilova fotka
@japil skus sa popozerat po znacke Hansa, je to jedna z mala firiem, ktora nema vyrobu v cine ;-) inak kvalitovo je to ako grohe, hansgrohe.. a co sa tyka typu ci podomietkova, alebo klasicka nastenna.. to uz je fakt na tebe.. cca vyjdu rovnako cenovo, ak hladas set s hlavovou sprchou. Akurat pri tej podomietkovej treba mysliet na kvalitu podomietkoveho telesa, predsalen je to "pod omietkou" .. no a servisny pristup mas cez krytku.. este by som k tomu volil do sprchy na zem nie vanicku, ale sprchovy zlab od firmy alcaplast :)
Odpovedať
@zazracne_dieta ziadnu vanicku nechcem chcem tam dat sprchový zlab aký velký ma byt ked širka je1m
Odpovedať
Profilova fotka
@japil http://alcaplast.sk/vyrobky/podlahove... s takymto okrajom by som riesil osobne.
Odpovedať
@japil sprchové vaničky nemusia byť také hnusné ako volakedy. Ked si mrkneš v mojom fotoblogu tak tam mám fotky z rekonštrukcie kúpelne a vidno tam vaničku - to je vidno celá jej výška. Dávala sa už na hotovú podlahu (pod ňou je aj podlahovka) lebo som chcela sila-mocou sprcháč tak kde nemal byť a podľa mňa to nevyzerá zle. A ak sa trochu ešte zapustí tak to ani nerozoznáš estetikou od kachličiek, ale údržba je úplne inde.
Odpovedať
Co hovorite na toto http://www.kupelnashop.sk/product/akc...
Odpovedať
Profilova fotka
@japil A ja som včera v merkury kúpil tieto 2 stojankové batérie Kludi... https://www.google.sk/search?q=stojan... . 1 ks á 59,- €. Budeme mať 2 umývadlá vedľa seba... Dúfam, že nebudem banovať, či.....?
Odpovedať
@leonardom baterie budu v pohode
Odpovedať
mislim že sme troska odbocili od temy
Odpovedať
Profilova fotka
@japil ja by som siel cestou ako @lubomid , sam uvazujem ze dorobim k vani sprchovy stlp. Osobne by som nesiel do podomietkovej a nie preto, ze byt som kupil uz s vyobkladanou kupelnou. Skratka ak sa nieco pokazi (s tym treba vzdy pocitat), tak to bude jednoduchsie dat do poriadku :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali sprchový panel s termostatickou hlavicou. Na vani máme taktiež Grohe termostat - už by sme inú nechceli !
Odpovedať
@fehko akou cestou isiel @lubomid =-)
Odpovedať
@japil - podomietkova bateria nieje ziadne riziko pri poruche. Ver mi. Všetko potrebne čo sa musi menit je pristupne z vnutra obalu baterie. Je mozne mat aj termostaticku ale aj pakovu podomietkovu bateriu. Všetko vedenie je skryte pod obkladom a zo steny vychádzaju len vyvody vody. Ja osobne mam doma podomietkovu termostaticku Hansa a som s nou vysoko spokojný. Do druhej kupelne pojde tiež podomietkova. Samozrejme rozmyslal som aj nad normalnym setom s hlavovou sprchou a rucnou sprchou ale to by sa moja manzelka asi doleštila k smrti ako ju poznam :) Tak preto podomietkovu. Budem vyberat medzi HANSA, HANSGROHE a pacia sa mi aj TRES. Este mam čas vybrat.
Odpovedať
Profilova fotka
@japil Už máte vybrané ? Alebo máte ešte čas? Ak dobre rozumiem z textov kút bude mať šírku 100cm ? Použil by som univerzálny žľab v akciách. Podomietka Hansgrohe Select : Výborný výber select je najpraktickejšie riešenie do sprchy, len POZOR nedá sa nastavovať intenzita prúdu stlačíte tlačítko a tečie plný prietok horná sprcha 25l/nim ručná 9l/min. Kludne mi napíšte pomôžem Vám vyskladať ideálnu zostavu.
Odpovedať
Profilova fotka
ked uz bateriu tak nie tuskovu :)
Odpovedať
@skolaokupelniach ano ale dal by som tam celoantikorový
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?