Aktuálne skúsenosti s internetovým obchodom RASUB

Ahojte, prosím Vás, nemá niekto aktuálne skúsenosti s obkladmi a vaňami z internetového obchodu rasub? Konkrétne Kúpeľňové kolekcie obkladov CERSANIT Tuka a Kúpeľňové kolekcie obkladov OPOCZNO ELEGANT STRIPES? Alebo Cersanit VENUS akrylová vaňa 150x150 cm. Ďakujem za každý Váš názor a skúsenosť.
Odpovedať
s tymi konkretnymi vyrobkami skusenost nemam. s eshopm vseobecne skusenost mam, že nam dosla dlazba v roznom rozmere...rozdiel 2 mm. vymenili, ale až po nakričaní. ale je to dávnejšie...2014, tak možno sa polepšili. ale ja odvtedy davam zarobiť lokálnym predajcom.
Odpovedať
Dobrý deň, neviem či za vidinou ušetrených peňazí, sa oplatí objednávať si materiál z internetu. Stane sa že to pride poškodené a na vlastné náklady to posielať späť, jediné čo je fajn je , že do 7mich dni môžete tovar vratit, ale iba ten, kotrý je zakúpený v eshope.
Odpovedať
Tak obklady, dlažby a vane máme doma. Tovar je v poriadku. Horšia bola komunikácia s obchodom pri narazení na nejaký problém. Mali sme objednané 2 druhy dlažieb a obkladov, pritom ten druhý nevedeli dodať do požadovaného a na ich stránke daného času, tak sme ten obklad boli kúpiť v obchode u nás v meste a doviezli nám len to, čo sme žiadali. Obklady sú krásne, ako na obrázku, čiže v podstate im nemám čo vytknúť, až na tie doby a dostupnosť dodania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?