Ako zakryť kotol a zásobník na vodu?

Ahojte, velmi by som Vas chcela poprosit, aby ste mi pomohli vyriesit, ako esteticky a prakticky by som mohla zakryt plynovy kotol a zasobnik na vodu, ktore su na obrazku. Chcem len podotknut, ze ich umiestnenie je znudze cnost, to UZ riesit nechcem. Poradite prosim, ci by sa to nedalo skryt nejakou zaluziou...alebo posuvnymi dverami? nemam tolko estetickeho citenia a predstavivosti.a takisto neviem, ci sa plynovy kotol moze skryt do nejakej "skrinky" ...dakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
mám přes to vest. skříň http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k...
Odpovedať
Profilova fotka
možno sádrokartón ale treba mať na pamäti aby bol zachovaný prístup kvôli servisu. pomohol by aj nejaký záves,ktorý sa bude dať kedykoľvek odsunúť. A ako máte riešený odvod spalín?
Odpovedať
odvod spalin je rieseny kominom, ten je nad plynovym kotlom
Odpovedať
ta skrina je pekna...ale neviem, ci by sa to do toho nasho "krcalku" hodilo..ale urcite stoji za pouvazovanie, vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
vsak design si muzes vybrat jaky chces, rozhodne je to prakticke, na druhe strane je botnik a vesak na svrsky
Odpovedať
Profilova fotka
ak je kotol v prevedení ,,turbo" a nasávanie vzduchu nie je z miestnosti tak by mohla byť aj skriňa ale ak je ,,atmosferický" tak musí byť zabezpečený prísun vzduchu a skriňa môže byť problém
Odpovedať
Profilova fotka
asi by som to riešil tým závesom
Odpovedať
Alebo paravanom :-)
Odpovedať
asi by to chcelo viac obrazkov...
Odpovedať
Jsem pro bílou vestavnou skříň, třeba ještě doplněnou zrcadlem :-)
Odpovedať
hm...aj to stoji za uvahu, hrobro, vdaka...zvacsilo by to opticky priestor asi...hmm...hmm...
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne vstavana skrina s prieduchmi, takou mriezkou :)) to je uplne bezne ríesenie a ma to tak kopec ludi, pre teba je idealne:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame kotol - ale mensi - v atyp.skrini v ramci kuch. linky... ale kotol nepotrebuje nasavanie vzduchu z miestnosti... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/c... riesila by som to ako ti tu uz radili skrinou s posuv. dverami, alebo aspon s pevnou bocnicou medzi WC a kotlom a celo - by mohlo byt aj so zaluzii - zabezpeci aj to vetranie...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som nedavala aniposuvne dvere,ale normalne, bude to aj tak pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ale klasicke otvarave dvere - aspon v tej polohe pri umyvadle nikdy naplno neotvori... preto som myslela posuvne... a este ma napadla alt. s tymi modernými posuvnými "zavesmi"... je to latkove-prievzdusne...napr. ikea (bocnica by bola pevna - z dreva (laminatu a pod.)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ja by som tam dala lanko a zaves
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
http://www.google.sk/imgres?imgurl=ht... my ideme dat toto :) a posluzi aj ako zastena ku vani, aby kupajuceho sa cloveka nebolo vidno
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
tak tento problem ideme riesit aj my... rozmyslala som nad japonskou stenou, ale potrebovala by som, keby ta kolajnicka bola aj na zemi. Nemate s tym niekto skusenost ? @gerdusha ako ste to nakoniec vyriesili ?
Odpovedať
Profilova fotka
@gerdusha Medzi WC a zasobnik postavit stenu napr z drevotriesky. Aby bola rozoberatelna tak na podlahu, strop a stenu prilepit U hlinikovu eloxovanu listu a do neho zasunut tu dosku. Prednu stranu zatienit drevenou alebo bambusovou roletou ktora sa prisrobuje o strop a spusti sa az po zem.
Odpovedať
urcite sa to da zakryt, lexanova konstrikcia odnimatelna lahunka, alebo dtd 10mm izolovana v alu rame, ale urcite sa to da, len to musi byt odnimatelne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?