Ako zakryť bojler?

Ahojte. máte nejaký návrh ako zakryť bojler ( kotol ) ?? Máme to na jednej stene vo wc. A tie trubky, páčky...no tak to chcem zakryť :) Lenže by som to chcela nejako prístupne zakryť, skôr ako sa bude dávať obklad....Rozmýšlali sme nad vertikálnymi žal. alebo nejaké zasúvacie "dvere" ako na vstavanej skrini. Poradíte mi niečo lepšie? :-) Okrem závesu :-D Ďakujem
Odpovedať
@sonickav mame takto zakrytu pracku v kupelni - vertikalne zaluzie..nie je s tym ziadny problem, funguje to a stalo to par supov. tiez sme zvazovali kadeco, nakoniec sme skoncili pri zaluziach.
Odpovedať
Profilova fotka
Tema ma zaujala, pretoze aj my riesime rovnaky problem. Potrebujeme zakryt kotol. No my uvazujeme, ze dame okolo kotla urobit skrinku.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickav spravit box zo sadrokartonu alebo drevotriesky , pekne s dvierkami na zavesky a bez zamku , len na magnetky a pekne oblozit tym istym obkladom ako steny kupelne , za 1. budete to mat skryte a nikto ani nebude vediet ze tam nieco je za 2. budete mat tlmeny zvuk kotla , kedze bude zaboxovany :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickav stena (box) zo sádrokartónu je bežným riešením. Ak sa urobí dobre, splní svoju úlohu a nepriťahuje pozornosť. Druhým riešením je ukryť kotol do nábytku, teda skrine na mieru. V tejto vizualizácii je niečo podobné no na práčku a sušičku (http://www.kupelnovy-manual.sk/zeleny...) Záleží tiež na umiestnení a samotnej dispozícii kúpeľne, čo bude menej nápadné...
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickav Boilery a kotle su v interieri strasna haraburda!! Isla by som asi do verzie sadrokartonu, pricom by som nejakym sposobom vymyslela z nudze cnost - teda nejako kreativne to treba zakomponovat vramci interieru, aby to bolo co najmenej rusive, hm... Chce to fantaziu, napad a sikovneho sadrokartonistu.
Odpovedať
Riešenie by bolo to dať niekde preč je to strach a hroza v kupelkách ale v interieroch ,Ja som to hned dál všetko do pivnice a nič my nezavadzalo teda ak sa dá.Inak sa to zkrýva sadrokartonom dá sa tam vela vecí vimislieť .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ozivujem diskusiu: Mate niekto niekde foto, ako sa vam to podarilo vyriesit? Planujem to skryt za posuvnymi dverami, ale chcem vyuzit aj priestor na nejake policky pred tymi trubkami. Vedla mam asi 50 cm priestor, kde chcem dat vysavac, zehliacu dosku, metly a tak podobne. Diky za napady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?