Ako umiestniť vaňu ak výchádza pod parapetom?

Potrebovala by som pomoct ako vyriesit vanu v kupelni ak je v kupelni okno, ktoreho parapet je 60cm od rohu steny kde by mala by vana a parapet je vo vyske 70 cm. Kupelna je atypicka do tvaru sirsieho L. Nasla som atypicku vanu ktora by sa nam tam vosla avsak nakolko jej sirka je 100cm bude 40 cm zasahovat pod parapet. Neviem si to realne predstavit ako budeme v tej vani lezat..ci sa budeme opierat o parapet okna. Prosim poradte. Dakujem.
Odpovedať
@lina22 otočte tu vaňu tak, že pri parapete budu nohy :-D ......pridaj foto, bude sa lepsie radit
Odpovedať
chcela som dat podorys ale mam len v tvare tif alebo pdf a tu sa dal pridat len obrazok jpg...uvazovala som aj o otoceni ale vyvod na vanu je robeny tak ze pri parapete ma byt hlava. Vyvod je 155 od parapetu. a k by bola vana otocena si chrbtom ku dveram..mala by som z toho zvlastny pocit. a druha prekazka po ohne je sachta ktora limituje priechod v kupelni. Ak viete ako pridat podorys aj v inom formate dajte vediet.
Odpovedať
@lina22 Skús si ten tif súbor otvoriť napr. v jednoduchom programe skicár a daj ho uložiť ako súbor .jpg a máš to.
Odpovedať
Profilova fotka
@lina22 no som zvedava na ten podorys... podla toho popisu mi to dako nie je jasne... a okrem vane tam chces co vs. riesit? umývadlo + pracka a pod.
Odpovedať
@lina22 urcite by viac svetla do problemu pomohol vniest obrazok alebo fotografia daneho problemu pripadne aj s nacrtkom realnych rozmerov
Odpovedať
Ahojte, Skusila som obrazok kupelky ulozit ako link na net. Mne to slo otvorit skuste pls aj vy ci to ide. Budem rada za akekolvek napady. Dakujem. C:\Documents and Settings\Administrator\Plocha\kupelna.doc
Odpovedať
@lina22 no tak toto nepojde určite otvorit .. :)
Odpovedať
tak sa mi to koncecne podarilo ulozit ako jpg
Odpovedať
Profilova fotka
@lina22 namiesto tej klasickej obdlznikovej vane tam chces mat polrohovu asymetricku vanu? mas aj daky obr. tej vane?... a prechod okolo vane k umývadlu a k pracke bude dostatocny? nezmensi sa vyberom tej asymetricke polrohovej vane?
Odpovedať
Cerler@ normalna obdlznikova vana sa tam ani nezmesti..je to zle urobeny nakres. od okna po otvor na vyvod vane je 150cm takze do dlzky vana moze mat max 160 a ja nechcem rohovu skor asymetricku taka co sa ku koncu zuzuje aby sa dalo okolo toho rohu kde je sachta prechadzat..problem je len ten ze kazda vana bude zasahovat pod parapet lebo je tam okno a neviem ako to vyriesit aby sme si tam nebuchali hlavu o to..
Odpovedať
@lina22 A musíte tam mať parapet? My v kúpeľniach parapety nemáme, pod oknami je obklad.
Odpovedať
ten parapet tam bohuzial uz je..myslis ze to dam lahko dole? uz aj o tom som rozmyslala..ja ho tam nemusim mat..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lina22 Či to pôjde ľahko, to neviem posúdiť, ale určite sa to dá. Plus bude treba obklad navyše, ale toľko sa vám možno aj zvýšilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?