Ako ste spokojný s priznaným stropom v kúpelni?

Mame v kupelni priznany strop a uvazujem ci ho zakryt alebo nechat viditelny. Kupelna nie je velka, je 2x2,6m, v plane je sprchovy kut najradsej otvoreny, odsavanie von je samozrejmostou, taktiez okno. Mate niekto priznany strop v kupelni a ak ano ako ste ho osetrili a ako ste s nim skokojni?
Odpovedať
Čo to je priznaný strop v kúpelni?
Odpovedať
hredy :-) proste dreveny strop ;-)
Odpovedať
Vy Ste stropy robili z hranolov a z fošní?
Odpovedať
ano :-D ;-)
Odpovedať
Môže to byť veľmi pekné.
Odpovedať
my zas máme v kúpeľni drevený obklad na celom strope... ten je uplne v pohode, ale neviem, čo by robila zvýšená vlhkosť s nosnými trámami... ale myslím, že hádam nič také, ved by sa tam stále dobre vetralo...
Odpovedať
fra a cim ste natierali to drevo? mas tam sprchovy kut? otvoreny ci box?
Odpovedať
Ja mám známeho, ktorý má kúpeľňu s dreveným obkladom už 10 rokov, je to jeho jediná kúpeľňa v dome, takže 4 členná rodina ju pomerne intenzívne využíva. Obklad je aj po rokoch v dobrom stave, natieral ho lodným lakom, tromi vrstvami. Ja som podobne riešil kúpeľňu v podkroví, ale používame ju len mesiac , aj to len keď kúpeme 10 mesačnú dcéru, druhú kúpeľňu mám na prízemí. Takže neviem posúdiť vplyv vlhkosti na drevo v mojej kúpeľni. Skús sa spýtať Dodoga, čím by to natrel, onsa vyzná, má praktické skúsenosti.
Odpovedať
ahoj, aj my budeme mať priznaný strop v celom dome , z vrchnej časti, z povala sme natierali dosky krovsanom a zo spodu, z viditeľnej časti sme to natreli 2x lazúrou - prvýkrát tenkovrstvou a druhýkrát hrubovrstvou - chemolux. Snáď to bude OK.
Odpovedať
a202125 aj v kupelni? aku mate svetlu vysku v kupelni? ;-) dakujem vsetkym za rady :-)
Odpovedať
máme taký strop aj v kúpeľni. Budeme tam mať tiež sprchový kút, hore otvorený . Vaňu si nedávame. Aku svetlu vysku mas na mysli?
Odpovedať
od podlahy po spodok hredy je svetla vyska ;-) a ake tam mas osvetlenie ked sa smiem spytat? moj chce ten strop zaizolovat a zakryt ale mne sa ten strop paci bolo by fajh ho tam zachovat taky aky je
Odpovedať
Článok sa načítava...
takže dnes som to schválne ešte raz merala - celkovo 3 m , to je od dosiek, ktoré sú už na hrade, z toho budu ešte 15 cm podlahovka s potermi a hrada má 20 cm, máme tam okno 80 x 4O a kúpelka má 8,26 m2. Budeme ešte robiť odvetranie do stropu. Najskôr sme aj my rozmýšlali nad tým, že dáme medzi hrady sadrokartón, ale ten potom vie pookrajoch práskať a je s tým kopec roboty, tak sme nechali nakoniec celý strop priznaný a ušetrili sme tým aj dosť peňazí :-) . Budeme mať celý dom vo vidieckom štýle. Kľudne sa pýtaj na čokoľvek, rada odpoviem.
Odpovedať
super, skusim aj ja ten strop presadit :-D hadame sa kazdu chvilu na tom :-D
Odpovedať
lodný lak je lesklý, ale sú aj matené laky na drevo. Treba zaakrylovať spoj medzi stenou a drevom. ]-( ]-(
Odpovedať
matné tie moje preklepy.
Odpovedať
uvazujem ze tie stropy natriem na bielo nejakou bielou vodou rieditelnou farbou nech vidno strukturu dreva a potom lakom...co myslite? asi budem mat teraz biele obdobie tak sa snazim vsetko obielit... jo a hlavne ma zaujima ake tam mate osvetlenie??? lebo fakt netusim ake kupit :-( bola by som rada za nejke rady ake svetlo na dreveny strop do kupelne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?