Ako ste spokojný s bidetom spojeným s WC?

Profilova fotka
Ahojte, prave som prisla na to , ze existuje bidet a wc v jednom. Je to vyhoda, lebo to potrebujeme do malej kupelne a zvlast wc a bidet... Je to inac uzastna vec. je to elektricke, same vas to umyje , osusi, pohlcuje smrad. Je to drahe, preto sa chcem spytat, ci to niekto ma. Zatial som objavila dve firmy co to vyrabaju- geberit a sapho. Ako vam to funguje? Dakujem
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
@scandya ja tiez budem mat, ale zatial musim pockat, lebo je to drahsie...ale vecko je, elektrika na to pripravena uz len dokupit tu dosku...my to budeme mat z geberitu....tak ak to kupis skor tak daj vediet ako sa ti to pozdava
Odpovedať
Profilova fotka
@scandya my tuto vymozenost nemame, hoci by sa tiez hodila... ta kombinacia 2v1 je ok, ale ak ma niekto problemy napr. s hemoroidmy a potrebuje nejaky sedaci kupel - kt. sa da len v klasickom bidete - tak tato varianta 2v1 mu urcite vyhovovat nebude... tiez som pozerala geberit a potom aj od firmy roca.
Odpovedať
http://www.wcbidet.cz/bidety-a-toalet... je tu aj nieco taketo alebo my mame klasicke wx a pri nom namontovanu bidetovu sprsku.
Odpovedať
Profilova fotka
Tie wc 2v1 su veeelmi drahe, aj mne by stacilo wc a na tom ta bidetova doska. Mne sa pozdava tato co vy na to? ma to niekto? ja to potrebujemhlavne kvoli mamke do nasho noveho domceka do dolnej malej kupelne.aj ja ked budem stara http://rekonstrukciakupelne.sk/wc-bid...
Odpovedať
Profilova fotka
geberit je dobry, ale drahy a zasa sapho ten najlacnejsi ma viac funkcii ako geberit najlacnejsi
Odpovedať
Profilova fotka
ma to niekto?
Odpovedať
scandya ale ten link co si dala ty je ovela drahsi ako tie wc 2V1 co som dala ja.Teda ten tovar.
Odpovedať
Vyskusala som sedatko geberit so susenim - susi to pomalsie ako susice ruk na verejnych weckach-treba sa doutierat :-) tiez mame problem s priestorom a som zvyknuta na bidet,takzebudeme mat toto http://www.koupelny-sen.cz/wc-s-integ... samozrejme treba k tomu este jednopakovu bateriu. ale tu treba aj k samostatnemu bidetu.
Odpovedať
scandya-nechapem preco az budes stara? Bidet je uzasna vec,hlavne pre zeny. Kamoska ma 2 dcerky,ked stavali som jej vravela najdi miesto na bidet,mate 2 baby,dnes tie baby maju 10 a 12 a premyslaju ako do kupelne dobudovat bidet.
Odpovedať
Profilova fotka
ano videla som, ale je to uplna obycajne, tento moj odkaz je na elektricky
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska mas pravdu, aj mamka mi to hovorila, ze naco po wc do sprchy, ked mozme este na wc
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska dakujem za odpoved. ten geberit ako si bola s nim spokojna s umyvanim? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://www.koupelny-sen.cz/elektronic...
Odpovedať
ja chcem pomaly sklapacie sedatko,ktore sa klik systemom da vybrat a osprchovat v sprche,ziadne srobovanie a zas nasrobovavanie pri jeho umyvani. To elektronicke neviem ci sa da lahko cele vybrat a umyt. Tlak vody si viem nastavit bateriou tak isto ako pri umyvani ruk na umyvadlovej. Tie el.sedatka ohrievaju vodu podobne ako prietokvy ohrievac - je to urcite drahsie ako ked mas bateriu nastavenu na teplu vodu z bojlera. Uhlikovy filter som neskusala ako funguje/bola som u kamosky :-) / ale ona vravela ze nic moc, a to susenie trvalo dlhoooo, proste pomalsie ako ked si na verejnom wecku umyjes ruky a das ich do toho susica. ona sama ma uteracik vedla wecka pre seba. Mne proste pripada praktickejsie pustit si vodu,umyt sa a utriet, nie nieco nastavovat dialk.ovladacom. netvrdim ze tie elktronicke su zle, ale normalny bidet je lacnejsia zalezitost a menej pravdepodobna kazivost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte,chcela by som sa opýtať,že či je lepšie WC s bidetom 2v1 alebo každé zvlášť??? nevieme čo by bolo lepšie.
Odpovedať
Ja som mala oddelene,mam teraz 2v1 s oboma spokojnost, teraz umyvam len 1 misu :-) co som usetrila na bidete dala som do podomietkovej baterie, lacnejsie to nieje. Co teraz nemozem, sadnut na wecko a robit si pedikuru v bidete :-D
Odpovedať
Zdravím a odporúčam si pozrieť stránku www.wcbidet.sk. Je to lacné, praktické a hlavne je na výber viacej dizajnov a plus záruka 12 rokov, takže paráda. Dokonca Vám to aj dovezú domov ;-)
Odpovedať
my mame ten creavit, sedatko s pozvolnym padanim, klik systemom sa da vybrat a osprchovat v sprche-super a fakt dobre ceny ako pise sheila, my sme obj.este z Ciech.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,pripajam sa do klubu,my mame kupený idevit-typ venus,cca o mesiac bude nahodený,tak dufam budem spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dala hore samostatne wc a zvlast bidet a v dolnej kupelni tam sa to uz nedalo tak tam so dala len wc samozrejme to sedatko s tym pozvolnim padani a plus som dala na umyvadlo vod. bateriu tak aj s bidetovou sprskou..
Odpovedať
ja mám WC a bidet v jednom od geberitu, bolo to síce dosť drahé, ale lacnejšie sa mi nepáčili designovo, manžel sa najskôr rehotal, čo za kravinu som to kúpila, ale teraz si to nevie vynachváliť, je to perfektné, my máme http://www.geberit.sk/web/appl/sk/wcm..., MODEL 8000, ten 8000 plus musí byť úžasný, ale tá cena! Teraz trošku aj lutujem, že som nedošetrila. :-|
Odpovedať
eluma nemusis banovat, ten filter zapachu-kamoska vravela ze o nicom, skusala som u nej fen-no moj uterak doma je rychly, toto bolo slabsie akoked si susis ruky na wecku v nakupnom centre.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
zvazujem, mate novsie skusenosti?
Odpovedať
co vsetko treba mat na to pripravene?
Odpovedať
privod vody ak sedatko, ak bidet z misy tak aj privod na bateriu-podla toho na aku su aj podomietkove bidetove.
Odpovedať
@luciferova @atlaska mame podomietkove geberity, s privodom vody z nich v buducnosti nie je problem, len treba mat blizko aj zasuvku.
Odpovedať
@atlaska @macka23 netusim co je lepsie a praktickejsie a v com je rozdiel. Co odporucate? Setrit nemam v plane... Momentalne mame ruru a privod vody na wc a na stene pripravu na umyvadlo. Co teda treba? Mam na to tak tyzden, lebo pride obkladac...
Odpovedať
@luciferova zvazovala som sedatko, nakoniec sme nasli to wecko s bidetovou tryskou.Mame ho rok a max.spokojnost. Uz sa da kupit aj na SVK. http://www.wcbidet.eu/creavit/6-WC-bi... zavolaj si tam a oni ti povedia presne co a ako,podla mna este treba vyvod na bateriu, ja som si poskladala tehly akokeby tam bolo wecko,sadla a rukou nasla kde dat bateriu a zakreslila vodarovi :-D dala som ju hore,ale dnes by som ju supla dolu,tak 25cm nad podlahu.
Odpovedať
@atlaska a nestrieka to moc prudko? myslim "tam" ;-)
Odpovedať
a toto ma niekto? http://www.geberit.sk/geberit/inet/sk...
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?