Ako sa udržiava biely obklad v kúpeľni?

Profilova fotka
Co hovorite na tuto kombinaciu obkladu? Ako sa udrziava biely obklad ?
Odpovedať
@smejko125 kazdy obklad sa udrziava dobre,pokial nie je drsny. Horsie je to so sparami. Pokial bude biely obklad mimo sprchoveho kuta,tak ziadny problem s udrzbou
Odpovedať
Daj si sive spary, nie biele a mohlo by to byt fajn. My mame malicku bielu mozajku a sive spary a vyzera to dobre. Ale tuto kupelnu velmi nepouzivame, takze zatial su spary ako nove, snad to tak aj zostane. A podlahu mame podobny odtien.
Odpovedať
@smejko125 pekna farebna kombinacia, mozno by som pouvazoval nad povrchom siveho obkladu, lappatovy lesk sa mi tam trocha bije, radsej by som volil setenovy.
Odpovedať
Profilova fotka
@elop ano presne ten sme vymenili lebo tiez nam to nepasovalo
Odpovedať
Profilova fotka
@smejko125 mozem vediet, kde ste vyberali? Ten prvy?
Odpovedať
Profilova fotka
@eduardcho ingema
Odpovedať
Kombinacia byt moze, to ukaze dobre, nie je tam nic, co by sa nejako bilo, prave naopak. Len pozor na tie spary, lebo biele sa cistia velice zle!
Odpovedať
@smejko125 my máme presne túto dreveno-bielu kombináciu v kúpelni a wc, neviem či aj nie presne tú istú drevenú dlažbu :) biela je hladká a matná...máme to od októbra, teda 3 mesiace a nevidím žiaden problém s čistením, zatiaľ všetko pekné a čisté ohľadom bielej špárovky sme sa tiež rozhodovali, či ju dať, či dať inú farbu, ale majster nám poradil, že na bielu špárovku môžeš aplikovať napr. savo (čo v kúpelni občas treba) a nevybledne...teraz, keď to je už hotové, si ani inú farbu neviem predstaviť, máme malú panelákovú kúpelňu a biela ju opticky dosť zväčšuje
Odpovedať
Profilova fotka
@6myska mate aj nejake fotky aby som videla ako to vyzera? :-)
Odpovedať
@smejko125 tiez mam kupelnu drevo a biela leskla, este ale nebyvame takze neviem posudit ake to bude. sparovku mame medzi bielymi bielu, medzi drevenou hnedu.
Odpovedať
@dorali aký presne odtieň hnedej ste dali ?
Odpovedať
@tino2 skarovacku ? tak to vobec netusim, ja som len vybrala obklady, ostatne k tomu nam uz dokupili ti co nam dokoncuju na kluc ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
samotny obklad fajn, sparovacka biela je uz horsia. Ale savo ju vybieli ked treba. Ja som narazila na problem, ked som nejaky cas odsavala vodu so stierkou s odsavanim -http://www.vileda.com/sk/windomatic-complete-set-sk.html. Cierna guma zanechavala smuhy. Pozerala som, ze aj karcher ma ciernu gumu. Na otazku ci planuju vyrabat bielu gumu mi odpovedali, ze zatial nie. Tak som musela kupit taku obycajnu stierku s bielou gumou
Odpovedať
@smejko125 áno, tu je ich zopár na ilustráciu ešte z prerábky, novšie nemám :-D
Odpovedať
dávali ste niekto k bielemu obkladu špárovačku odtieň pergament ?
Odpovedať
obklad umyjes a ides, len s tou sparovackou bude podla mna casom problem. bud zozltne alebo chyti plesen. aj keby si sa ako kolvek snazila, tak si myslim, ze sa tomu nevyhnes
Odpovedať
@mirec_9 s tym ale treba proste pri bielej sparovacke ratat, preto coraz viac ludi sa jej vyhyba a podla mna celkom opodstatnene ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim, ze pokial nedas tu bielu na zem tak to bude ok. Biela na dlazke je podla mna smrt, kazdy vlas, chlp na nej vidno a o sparach ani nehovoriac.
Odpovedať
@smejko125, prosím vás ten obklad s drevodekorom ste kde kupovali? Aká je to značka, odtieň, rozmer? Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dorali mozem sa opytat takto s odstupom casu, ako vyzeraju tie spary? su stale biele?
Odpovedať
@quendy veru niesu 😄 okolo vane kde sa to umyva tak uz niesu cisto biele. vysoko pri strope su, lebo tam neumyvam
Odpovedať
Profilova fotka
N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?