Ako rozmiestnit sprchove hlavice/baterie

Zdravim, Mam tu mensiu dilemu. A potrebujem inspiraciu. Mame k dispozicii sprchu, 85x80cm (realne tak 83x79) Ta dlzka 83cm, tam treba odpocitat sprchovu bateriu, ale teraz ta dilema. Nechcem aby mi sprchovy set zakril kachlicky za bateriou (je tam listela zvysla). Ale nechcem sa ani vzdat sprchovej hlavice hornej (cize jednej do ruky a jednej tak zvrchu, ako keby "prsi".. iste chapete ;) ) Takze dilema spociva v tom, ze ako toto urobit. Nasiel som sprchovy set, tak perfektny, ze asymetricky, ze ta TYC co ide hore nie je v strede baterie, ale na okraji, lenze sa mi nepaci dizajn. Chyba tomu HRANATOST. Lenze aj po dlhom googleni, nenasiel som nic. takze sa naskyta otazka, pouzit toto ? http://www.svet-koupelny.cz/storage/p... tj bateria a k tomu HADICKA a tam ten set.. Problem je, ze potom budem mat bateriu a ten set na rozdielnej stene, nie ? Chape niekto tuto situaciu? Alebo sa vzdat nadobro tej hornej hlavice a kuipt ten "stojan" resp. drziak na beznu hlavicu a tou nahradit tu velku hlavicu ? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Problem ze budu na rozdielnych stenach, neni vobec. Ja tak mam, na kratsej stene pri dverach podomietkova bateria a rucna sprcha na tyci a na dlhsej strane pevna velka ruzica vysoko hore... Lenze... My mame sprchac 180x100... Trosku nechapem naco chces vyosenu tyc s hlavicou od baterie... Ten tvoj sprchac je brutalne maly.... Mali sme na byte 90 a bolo to dost stiesnene.... No s tym asi nespravis nic. Myslim ze v tak malom sprchaci ti bude uplne stacit tyc a bateria. Pre usetrenie priestoru by som doporucil podomietkovu.
Odpovedať
Profilova fotka
@balalajka2 Ak sa chcete aspoň trochu komfortne osprchovať určite si nezmenšujte už tak minimálny priestor zbytočnými nadomietkovými spotrebičmi. Ideálne pre Vás by bolo podomietkové riešenie, kde je umiestnenie sprchy a ovládanie variabilné... PS: najvtipnejší na tejto dileme je ten affiliate odkaz na ten e-shop :)
Odpovedať
ja tu nevidim ziadny affilaite link a podomietkove sice znie dobre, ale neriskoval by som to do 7,5cm panelu, rozpadol by sa... a kupelna sama o sebe ma 160x160cm ,minus obklady, takze.. 85cm je luxus.. viac sa neda, inak sa paradoxne sice osprchujem, ale neobleciem mimo sprchy. vopchal som tam aj pracku.. takze... zial... komunisti setrili.. a to nemam najmensiu sprchu, su aj 140x140cm ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?