Ako opticky zväčšiť malú kúpeľňu?

Ahojte,prerábame kúpelňu a neviem si rady s obkladom a dlažbou ,do akých farieb ísť aby sa mi opticky zväčšila? Ďakujem za tipy :)
Odpovedať
Ahoj. Urcite svetle, najlepsie biela. My sme dali cez celu jednu stenu zrkadlo rozmerov 150x60 cm a robi to fakt vela, krasne opticky zvacsilo miestnost.
Odpovedať
n
Odpovedať
lesklé svetlé povrchy, zrkadlá, menší počet decentných doplnkov, čo sa dá, treba poschovávať.
Odpovedať
Svetlé, lesklé obklady vo veľkom formáte a veľké bezrámové zrkadlo...
Odpovedať
Tiež som plánovala obklady vo veľkom formáte, lenže v tom malo priestore by vyšlo veľmi veľa odrezkov, tak som nakoniec volila taký formát obkladov, aby vyšlo čo najmenej odrezkov. Nepoužili sme obklady so vzormi, ale len jednofarebné v svetlej farbe - volila som jemnú smotanovú farbu. V byte som dala do určitej výšky jednofarebný pastelový obklad, do neho sme dali jeden pás - tenučkú listelu s maličkými vzormi po obvode celej kúpeľne a pokračovalo sa po strop už len biely obkladom.
Odpovedať
tiež mám veľké svetlé obklady a dlažbu - biela v kombinácii so žltou a zrkadlo na pol steny, práčku sme schovali do kuchyne....
Odpovedať
Zdravím…rekonstrukci koupelny máme před sebou. Volíme dlaždice 20x40 bílé lesklé ty samé rozměry dlažby. Spáry budou jablíčkově zelené. Velké zrcadlo bez rámu, osvětlení bodovky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?