Ako opraviť duálny splachovač?

Zdravím! Trápim sa so splachovacom ku kombi WC. Máme dualny na 6/3L vody. Stve ma, ze ked stlacim maly gombik, tak vytecie uplne rovnake mnozstvo vody ako ked stlacim gombik na velke spláchnutie. Na akom principe funguju tieto splachovace? Ako si to mozem nastavit tak, aby mi fungoval správne? Ku splachovacu je pripojený výkyvne pácou plavák (nemyslim plavák na riadenie prítoku vody) - pozicia plaváka sa na ramene dá nastaviť. Akú funkciu má ten plavák? Kde a ako byť uchytený?
Odpovedať
mne sa zda ze to skor nastavujes pod tym krytom kde su tie 2 tlacidla,moze byt ze to tam mas nejako spadnute,zaseknute...
Odpovedať
@creator Hm, moze byt. Ako tak rozmyslam, tak v podstate zdvíhacie tiahlo (ktore otvára výpusť) je tiez akoby zubkovane, takze moze byt, ze sa da posuvat hore dole. Skusim to dnes nejako prestavit a uvidim, co sa bude diat. Naco tam ale potom je ten plavák napojený na splachovač-výpusť. Dnes to mozno odfotim a hodim hore fotku.
Odpovedať
ak mas WC v zaruke ries to ako reklamaciu....pride technik a nastavi ......nam tak stale pretekala voda a nemohli sme prist na koren veci ,poriesili sme to takto a servisak na mieste zistil ze je cely sifon zly od vyroby takze nam hned vymenil a je to v suchu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?