Ako obložiť kúpeľku?

Ahojte, mam urobenu vizualizaciu kupelne, ale vaham, ci to neprerobime. Obklad je bledosivy a biely, listela taka dost vyrazna, neviem, ci jej nebude vela. Zrkadlo bude takmer cez celu stenu. Kupelna je to malicka, panelakova. Poradite nejaku lepsiu variantu?
Odpovedať
ja preferujem svetlo bezovu, doda kupelni teplo, zvacsi priestor a navyse je aj elegantna v kombinacii s tmavo hnedou, toto na mna posobi chladne
Odpovedať
malu kupelnu v pohode len v jednej farbe, tato kombinacia dole tmava, hore svetla a este predel listelou je uz davno za zenitom, toto letelo tak 5-10 rokov dozadu. ak nechces jednu farbu, fdaj inu len jednu stenu ale celu v jendej farbe a ton v tone s ostatnymi stenami.
Odpovedať
Aj kombinacia bielej a sivej moze posobit "teplo" a elegantne ak vhodne zvolis doplnky .- napr. jasno zelene alebo ruzove uteraky..... Tazko kometovat k listele, je to vec vkusu. Je pravda ze dnes sa uz listely davaju menej. Velkeho zrkadla sa neboj ;-) , ja zastavam nazor "cim mensia kupelna tym vacsie zrkadlo" . Opticky to zvacsi priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
znamy zvolili do panelaku ceveno bielu. pridavam pre inspiraciu, len tie fotky akosi otocilo
Odpovedať
@atlaska skusim este mozno tu stenu so zrkadlom dat celu sivu, taktiez vanu a zvysok biely. @ninka81 mne sa takato kombinacia paci, lebo ju budem moct ozivovat roznofarebnymi doplnkami. A myslim, ze neposobi tak chladne ako na tom obrazku, ta siva je taka prijemna.
Odpovedať
Profilova fotka
heloou, ja akosi celkovo nerozumiem velmi sivej farbe v kupelni...ak to niekto chce ako neutralnu farbu, ok, ale v tomto ohlade rovnako dobre posluzi aj pieskova, ci bezova, alebo aj akakolvek ina farba v spravnom odtieni...podla mna by mala kupelna posobit osviezujucim dojmom a siva presne tento faktor zabija...
Odpovedať
mne siva nevadi, nerezu mi tie listeli a ina farba dole a ina hore. moji chalani maju tmavusivu velku kupelnu s jednou elkou sklenenou zltou. Ale napr. do mojej kupelne bz som sivu nedavala.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska no ved aj to je dalsia vec-mnohe veci sa mi aj pacia u inych, ale ku mne sa nehodia- a vela ludi nerozmyslaju nad tym, co je "ich", ale skor co je "in"
Odpovedať
@jaroe Ahoj, môj brat má šedo-bielu kúpelku a vyzerá ozaj nádherne, listelu zvolil šedo striebornú. Škoda tých fotiek čo si vložila, nevieš ich dať trošku väčšie, aby to bolo lepšie vidieť? Ak dáš dobré osvetlenie, tak to vie vyzerať naozaj pekne.Inak pre inšpiráciu som videla peknú šedo-bielu kúpelku v merkury markete.
Odpovedať
@jaroe Keď mi brat povedal, že ide dávať šedo-bielu, no nechápala som, že mladý chalan volí takú čudnú kombináciu, ale ako som ju videla na živo, skoro som padla na zadok. On dal matnú šedú a k tomu leskú bledú, ktorá má také akoby jemnulinké čiaročky v sebe, no vyzerá fakt perfektne. Keď to vyberal a pýtal sa na názor predavačky v štúdiu, tak mu povedala, že tá matná s lesklou bude podľa nej gíčová, no opak je pravda, výsledný efekt je krásny, elegantný. Záleží určite od toho aké obkladačky presne máš vybraté.
Odpovedať
My sme tiež dali kombináciu bielej a bledo šedej, kúpeľňa je čistá, vzdušná, .. mne sa páči :-) ... samozrejme každý má iný vkus, ja by som bola unavená zo sýtych farebných kombinácií ;-)
Odpovedať
@marianka0101 Obkladacky su matne, vsetky. listela je taky akoby 3D gulickovy vzor, dost to taha oci. Preto mam obavy, ci sme jej nenaplanovali vela.Je to obklad Kaleydos od Ceramiky Pilch. V studiu sa mi to velmi pacilo, posobilo to tak elegantne a cisto, vobec nie pochmurne. Zalezi aj od nasvietenia. Mne sa tie farby pacia, len si neviem poradit s rozlozenim obkladu. To, co zatial mame mi pride uz tiez dost out, ako tu pisala atlaska.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jaroe ja by som asi viac opticky ten priestor podelila tak, ze tu listelu by som dala v casti horizontalne a v casti vertikalne. A farby by som asi nedelila nad a pod listelou, ale skor cele plochy, napr. Plochu vane svetlu a za vanou tmavu a listelu cca v 2/3 sirky vane vertikalne. A stenu oproti zrkadlu svetlu s nejakym doplnkom listely aby sa to zaujimavo odrazalo. Ale celkovu predstavu nemam, treba sa s tym vyhrat ako s legom. Mozno Ti niekto poradi nejaky 3D vizualizacny program volne stiahnutelny, ja sa s pocitacmi moc nekamaratim :-)
Odpovedať
@hergie a seda sa mi paci. Aj mi ju mame, tiez som mala obavy, ze bude studena, ale nie je, zalezi od odtiena a doplnkov- zelene, ruzove, oranzove, podla nalady mozes striedat, hodi sa takmer vsetko.
Odpovedať
Predchadzajuci prispevok je urceny jaroe, samozrejme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?