Ako by ste usporiadali sanitu v tejto kúpeľni?

Profilova fotka
Ahojte, keďže viem o viacerých šikovných ľuďoch tu na MS, ktorí majú oveľa lepšiu predstavivosť ako ja, chcela by som vás poprosiť o pomoc - ako usporiadať sanitu,atď v našej kúpeľni. S weckom a oknom sa hýbať už nedá, dvere majú byť na tej stene oproti oknu, ale dá sa s nimi ešte hýbať - do soboty. ;-) Chceme tam ešte vaňu (nie rohovú), umývadlo (možno dvojumývadlo), práčku (+ kôš na prádlo), sprcháč (murovaný+preskl.dvere) a ten rebrinový radiátor (ale bude tam aj podlahové kúrenie). To usporiadanie aké máme v projekte sa mi absolútne nepáči, napr. vaňa nacapená tesne na sprcháči :-S . ďalšia možnosť je, že vaňa bude na tej strane ako wecko a na druhej v smere od okna sprcháč, umývadlo, práčka, radiátor pod oknom, dvere teda cca v strede steny.. To by sa nám celkom pozdávalo, ale ak ešte niekto príde s iným lepším nápadom, som samé ucho. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vana na strane kde je WC (ako pises) - aku dlzku steny tam mas? mimo toho WC? oproti od dveri umyvadlo, sprchac, za vymurovanou stienkou pracka s uloznym priestorom nad nou... alebo to cele vymenit: na strane kde je WC: od dveri umyvadlo, potom sprchac a oproti vana so stienkou pre pracku (alebo bez stienky) sprchac by som dala osobne priestorovy - nie len vymurovana stena a dvere... prikladam dajake podobne kupelne s pozdlznym ulozenim sanity...
Odpovedať
Profilova fotka
Cerler, atiaľ vďaka. Wc spolu so zástenou zaberie tak do 1m, takže ešte zostáva 1,90m. Presne ako píšeš, nad práčkou by som chcela úložný priestor. sprcháč ešte neviem presne, možno muža nalomím na sklobetón. Strašne sa mi to páči.ale aj ten na foto od teba je pekny.
Odpovedať
Oproti WC by som dala umyvadla, za stienku za WC by som urobila sprchový kút, od dverí vpravo rohovú vaňu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenoc tu je este jedna inspiracia na tu pracku a ulozny priestor:
Odpovedať
Na tejto stránke sa to dá dobre naplánovať ( Ja som tak urobila ;-) ) http://www.siko-kupelne.sk/planovanie/
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler tak to vyzera dobre @ninka23 vdaka, uz aj idem vyskusat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahoj, ak by som mohla poradit, ja by som mozno riesila, posunut dvere a ak by sa vana zmestila dat ju pozdlz steny, kde mas dvere, a na ten koniec vane pri dverach by som dala taku sklenenu stenu. na volny plac medzi wc a vanou by som riesila umyvadlo, a oproti na stenu, by som riesila skrinky do kupelne ikea, kde mas hore ulozny priestor a v spodnej casti vyklapaci kos na pradlo.vedla nich pracku a sprchac.
Odpovedať
@lenoc zbehni do BA do Siko kupelne, spravia Ti vizualizaciu za 80 €. Ak zoberies sanitu od nich, tych 80€ Ti odrataju z ceny tovaru. Bral som od nich komplet 2 kupelne, bol som spokojny s pristupom aj s cenou. Nie som zamestnanec Sika.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkalev @kloc dakujem vam ,ale tato moja tema je uz par rokov stara, takze to uz mame davno poriesene. ;-)
Odpovedať
Aha, tak hlavne ze je to uz hotove:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?