Aké umývadlo kúpiť na skrinku 60x35 cm?

Profilova fotka
Ahojte. Potrebujem zistiť, že aké umývadlo môžem zavesiť na skrinku,ktorá má rozmer 60x35 cm.Nakoľko sme objednali k skrinke aj umývadlo,lenže je strašne plytké a teda nám nevyhovuje.Musíme kúpiť presne rozmer 60x35 cm alebo môžme voliť aj trochu väčší rozmer umývadla aby presahovalo cez skrinku a dalo by sa do nej zapustiť? Potrebujem súrne, budem velmi rada ak mi niekto pomôže a lepšie taký z vás ktorý mal podobný problém.
Odpovedať
ahoj, najlepšie by bolo ak by sme videli akú skrinku máš a aké umývadlo k tomu bolo. Prakticky na to dáš umývadlo aj o niečo širšie, pretože veľa umývadiel má vonkajšie rozmery väčšie ako je rozmer skrinky. (umývadlo má zo spodnej strany "žliabok" kam sa osadí skrinka). Ako prvé ma napadlo umývadlo Dreja Mini - 60x38. Umývadlo má vnútornú hĺbku 10,5cm ( v najhlbšom mieste). Tie 3 cm by dopredu by nemali prekážať.
Odpovedať
Profilova fotka
@flu5ky no ja som celú tú skrinku z umývadlom kúpila na stránke www.mt-nabytok.sk http://www.mt-nabytok.sk/obrazky/1083... (skrinka) http://www.mt-nabytok.sk/obrazky/1083... (umývadlo) na obrázku sa ani nezdá že je také plytké ale v skutočnosti mi všetka voda pojde mimo umývadla ked sa budeme umývať. no ved som pozerala aj niečo širšie,lenže neviem presne aké rozmery mám hladat.či sa to potom vojde do tej skrinky.
Odpovedať
ako pozerám na tú skrinku, tak podľa tej vizualizácie sa dvierka otvárajú hneď pod umývadlom, čiže budeš potrebovať umývadlo, ktoré má spodnú hranu úplne rovnú ako to pôvodné. Ak by boli dvierka o trochu nižšie, tzn. že by skrinka mala "golier" ako táto, tak tam dopasuješ aj iné umývadlo - napr. keramické.
Odpovedať
Profilova fotka
@flu5ky no ved práve,že dvierka sú hned pod skrinkou, nie je tam žiaden skok.ako vravíš,že musím tam dat také umývadlo čo má rovný spodok aby sa dvierka dali otvárať. presne takéto umývadlo aj so skrinkou mám v malom wc, ako si dal obrázok.takže tam nie je problém. no nejako to už vyriešime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?