Aké sú pákové batérie so sklenou výlevkou?

Ahojte, potrebovala by som poradit. Velmi sa mi paci pakova bateria so klenou vylevkou, mate ju niekto realne doma? ak ano, ako ste s nou spokojny? obrazok sa da pozriet na strankach rasubu - vodovodne baterie.
Odpovedať
1
2
nieco viac nepraktickejsie som nevidel http://www.rasub.sk/components/com_vi...
Odpovedať
Proč nepraktické? Vypadá to moc zajímavě :-)
Odpovedať
zujimavo vyzera aj sucastny Ferrari monopost v F1.. ale na nakup do mesta to asi nebude to prave 8-)
Odpovedať
Buďte konkrétní.
Odpovedať
Jusz,prave preto by som chcela vediet, ci to niekto realne pouziva! Aj mne sa zda neprakticka, ale hrozne sa mi paci!
Odpovedať
hej hej.. ved ja som pochopil co chces.. len mi nedalo na tu bateriu nereagovat ked uz sem davam jej obrazok :-) podla mna to sklo bude narocne na udrzbu pred vodnym kamenom a po case bude to sklo chytat nadych hrdzavej farby..ale inak .. pravda .. je to zaujimave riesenie lec neprakticke..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jé tak to je to co bych chtěla domů, jen mi to neprošlo přes manžu. U nás to mají v jedné restauraci a v poho, teda nevím jeslti to někdo chodí leštit, ale vypadá to pořád krásně.... ta cena už je méně krásná :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavka, cena na stranke rasubu nie je taka vysoka, skôr sa mi to zda lacne, ale tiez rozmyslam nad tou udrzbou a muz prehlasil, ze z tej sklenej vylevky ani voda poriadnym prudom tiect nemôze, tak neviem. ale pacilo by sa mi mat take doma ;-)
Odpovedať
Ahojte, ja ju mám doma už viac ako rok a je stále pekná a praktická, a z tej výlevky tečie voda a dobre.
Odpovedať
katka2209: muz ma pravdu.. uz z principu ten prud vody nemoze byt moc velky..a podla mna to je bateria hodiaca sa tak do hotela na WC.. tam nik necaka ze pouzivas umyvadlo na ine veci ako na umytie ruk resp tvare v miernom prude vody ;-)
Odpovedať
a BTW.. ja som si povodne myslel ze "vylevka" je oznacenie inej casti umyvadla :-) ale zda sa ze slovencina ma tu silu prekvapit kazdy den znova a znova :-D
Odpovedať
nho tak ja teda neviem na čo iné sa má používať batéria/umývadlo v kúpelni keď nie len na umývanie rúk a tváre??? načo mi je taký silný prúd ako v kuchyni???
Odpovedať
Článok sa načítava...
....asi si chlapi myslia, ze budeme tam rucne prat ich ponozky, na to ten silnejsi prud... :-D ja si osobne myslim, ze silny prud vody ani nepotrebujem. ale odkial na to dosli, ze z toho nemôze tiect normalne to nepochopim :-N . podla mna pokial je ta bateria prakticka, plne funkcna a paci sa, tak nie je o com.
Odpovedať
tiez ma udivuje to ze niekto premysla tak ze ani odtial nemoze dobry prud vody tiect. co asi tak potrebujem robit v umyvadle v kupelni okrem toho ze si oplachnem tvar a umyjem zuby. riady tam umyvat nebudem prat tiez nie a co sa este robi v takom umyvadle. podla mna su tie baterie uplne super a pekne zaroven. ja by som tiez taku chcela no uvidime ake budu ceny a co si budem moct dovolit. neviem vsak jednu vec ako moc sa usadza natom kamen ak sa usadza vobec a ako moc je vidiet kvapky vody.
Odpovedať
megy252 a kde si kupovala tu bateriu? niekde v predajni ci na internete? a este by ma zaujimalo, ci by sa ta bateria hodila i do takeho bambusoveho prirodneho interieru kupelne.
Odpovedať
megy nemas foto? chcela by som kuknut dakujem :-)
Odpovedať
ako určite to nebude silný prúd, taký ako z klasickej, ale myslím, že na tú kúpelňu úplne stačí! najlacnejšiu som našla na rašub-e.. takmer som odpadla keď som videla tú cenu! nekompromisne vyhrala!!! :-)
Odpovedať
inak teraz pozeram tu cenu. to akoze nemju prklep lebo som myslela ze bude velmi draha. alebo teda drahsia. myslela som ze aj 150€ a oni tam pisu ze 38,99€ to je akoze mozne?
Odpovedať
myslela som teda prave tu co dal jusz link
Odpovedať
Ahojte,dievčata my taku bateriu mame v kupelni,mam ju v mojom albume,tak sa možte pozriet,je pustený prúd vody tak na 1/4,mam pocit,že ide z nej voda dost silným prudom.
Odpovedať
ja som ju tiež pozerala už dávnejšie a stála tak cca 4000 tis. skk, preto som pri tých 40€ odpadla :-D
Odpovedať
My sme tiez objednali z rasubu jeden z tych myslim troch typov ktore tam ponukaju ta cena je podla mna dobra, tiez si myslim ze do kupelne staci ;-) akoze trochu som sa toho aj bala a asi 4000 by som nedala ale asi za ziadnu tolko penazi nemam ale mali sme predtym sagitarius a tiez myslim ze na cely zivot to nie je a neni o nic lacnejsi a kamen sa usadza nielen na skle takze sa bude cistit podobne ako baterie a obkladacky ;-)
Odpovedať
a tu je napr. link aj na ine typy a je tam napr. aj ako vanova http://www.aukro.cz/62147_vodovodni_b...
Odpovedať
Danilienka a aku vysku tej baterie mas? na rasube ponukaju uplne malu, alebo 10cm, 18cm, myslim, ze ta 10cm by bola akurat, 18cm sa mi uz zda vela. A aku znacku baterie mas? tuto ponukaju danstar (polska znacka), asi preto to je take lacne.
Odpovedať
myslim ze ta 18cm uz bude vysoka. inak ak by niekto vedel nieco o takej baterii ale hranate sklo bola by som rada. nemozem najst vhodnu peknu... dik
Odpovedať
relaks,výška tej našej je18 cm,ahoj.
Odpovedať
mima1, pozri link, kt. pridala andula30, tam su tusim nejake hranate baterie ;-)
Odpovedať
mima1 ako pisala relaks v mojom linku su hranate a dokonca aj vanova ;-)
Odpovedať
dik to som videla len som myslela ci niekto nieco nevie o niecom na sk. toto je daka cz stranka
Odpovedať
mima1, to môzes objednat aj cez cz stranku, len budes vyssie postovne ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?