Aké sú batérie Paffoni?

ake su vase skusenosti? dakujem! ;-)
Odpovedať
u nas ich ma moja babka cca 7 rokov a zatial su ok tak som ich kupila aj ja do domceka lebo sa mi pacili aj cena bola dobra tak snad budu dobre. :-)
Odpovedať
tak dik :) .. a udrzba?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa na ne pýtala u predajcu tiež sa mi páčili .. povedal že "taliani" dizajn krásny, črevá nie veľmi dobré ... že ísť radšej do Grohe, Hansgrohe, Hansa, Kludi ... atď.
Odpovedať
hmm .. no snad aspon dake tri , pat rokov vydrzia .. :-| ja som chcela nemcov, ale chlop kukal moc na dizajn a cenu :-D
Odpovedať
no nam predajca povedal ze maju na ne menej reklamacii ako na hansgrohe tak tazko povedat kazdy predajca si chvali svoje ale cena je o dost nizsia tak aj preto sme ich brali a mozno o 10 rokov vymenim za modernejsie ;-) udrzba ako aj ostatne necistit agres.chemikaliami - ja ich cistim octom .
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nakúpili všetko grohe :-) jednu značku do celého domu ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
my smekupili pred 3 rokmi Paffoni batérie a nevydrzali.Raz nam ostala jedna točka v ruke a potom druhá.Vobec nejsu take kvalitne ako hovoria a navyse su jedny z najdrahsich a zevraj najkvalitnejsie, co su len osrávačky.Neoporucovala yb som si ich kupovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
diana92 -moja mama ich ma uz 8rokov a zatial bez problemov ;-) . Ja som si ich kupil do bytu v Prahe a tiez ziaden problem (aj ked necistim ich ja ale priatelka :-) ), v Cechach su tie baterie ovela znamejsie ako u nas aj ich ponuka viac predajni, myslim ze hlavne kupelny SIKO a tie su takmer v kazdom CZ meste. Ak si mala po troch rokoch s nimi problem preco si neriesila reklamaciu ved maju zaruku 5 rokov?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
tak aj ja ich mam seria Blue ...a ziadny problem...myslim ze dobra kvalita... a nie su made in china ako vela "nasich" znaciek ;-)
Odpovedať
mame tch viac ako 10 rokov a sme spokojni
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?