Aká je Rosa I od Ravaku?

Ahojte .. mate niekto Rosu I od Ravaku? Viete dat referencie aka je ;-) ?! Ci sa v nej dobre sedi, atd... A este mam jednu otazku...Chceme si kupit 2 zapustne umyvadla od Cersanitu (najpravdepodobnejsie)... Je to dobra kvalita alebo nie?! :( Lebo cenovo aj tvarovo nam od nich najviac vyhovuju... Dakujem za rady
Odpovedať
Nemam sice Rosu od Ravaku, ale Evolution a tiez som sa bala, ze ako to bude, kedze vykusat sa to nikde nedalo. Ale je fantasticka a podla mna co sa tyka anatomie, tak vsetky Ravak-y budu ok, oni to maju premakane... ;-)
Odpovedať
dakujem za info ;-) islo len o to...ze Rosa II je jej novsia verzia, a tato Rosa I sa nam zda byt vo vnutri vacsia, len mam asi viac skosene (alebo rovne) vnutorne steny, tak aby to potom netlacilo zada ;-) toho sa bojim... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@smolinka024 Máme v byte práve túto ROSU I. Je pohodlná a aj dosť veľká. Aj keď nie je taká moderná, ale ideme si ju dať opäť aj do domu. Rosa II má vnútro menšie, šetrí vodu.. Kupovali sme ju tak, že si mm do nej ľahol v predajni :-D
Odpovedať
my mame ROSU II prave kvoli "setreniu vody - mensi obsah, kamaratka ma ROSU I, je s nou max. spokojna. tiez sme ju kupovali tak ako mk7, kedze manzel je trosku "objemnejsi" :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?