Zamietnuta hypoteka

Dobry den, prosim Vas, stalo sa uz niekomu ze vam jedna banka hypoteku zamietla a druha dala bez problemov??? Dakujem Ivana
Odpovedať
Ano, vo vub zamietli, v csob o tyzden dali
Odpovedať
je to uplne normalna vec
Odpovedať
Chvala bohu, este cakame,skusaju to cez vynimku. Som zvedava a dakujem.
Odpovedať
VUB je shit banka. Prima! Tá je príma :-)
Odpovedať
Ale tak ja dobre skusenosti aj so slsp.
Odpovedať
Takze tatra banka nam hypo zamietla a dovod nam ani nepovedali, ze je to ich interna vec ??? ... Ideme skusit SLSP
Odpovedať
Profilova fotka
@ibionndai aj nam sa to stalo. CSOB nam zamietla hypo a tiez nam nechceli udat dovod. Nechapali sme preco, platy sme mali v pohode, nemali sme zaznam v uverovom registri. Sli sme do Tatra banky a bez problemov. Dokonca nam hypo vysla na jeden plat. Tak snad vam to vyjde v SLSP.
Odpovedať
Profilova fotka
@ibionndai rozvazne, kazda zamietnuta hypo je evidovana v registri a ak tam budete mat viacero zamietnuti, banky to budu vnimat ako riziko...
Odpovedať
Nam v tatra banke prvy krat zamietli ale napísali ze treba vymeniť zábezpeku takže sme hľadali dalej a ked sme nasli tak schválili.ale uz sme ju aj refinancovali v otp banke bez skúmania príjmu schvalili vyssiu hypo za menej penazi a teda a urok sa riadne znisil a viac splacame z hypo a nie tie hlupe uroky.takze sme spokojný.
Odpovedať
@ibionndai Ked som kupoval pozemok, tak ma v UniCredit zamietli, mal som tam ucet este z casov polnobanky. Dovod nepovedali, ale mal som dojem, ze sa na to proste na pobocke vyflakli. Presiel som cez cestu do TB a tam bez problemov. Kedze je u nich povinne mat ucet, tak som zrusil ucet v Uni, z coho boli sokovany, ze preco po tolkych rokoch rusim ucet.. Druha hypo na stavbu domu opat v TB, schvalena za 2 dni, kedze som prvu vyplatil bez zadrhelov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?