Vypustenie manzela ako spoludlznika po rozvode

Dobry den, s manzelom sa rozvadzame a nasu spolocne nadobudnutu nehnutelnost by som si chcela ponechat a manzela vyplatit, ale ocitla som sa v slepej ulicke, nakolko banka mi nevie povedat, aku max. vysku hypoteky mi schvali. Banka trva na tom, ze potrebuje najskor zmluvu o vysporiadani BSM, na základe ktorej bude posudzovať vyňatie manzela. Ako sa vsak mozem zaviazat k zmluve o vysporiadani BSM ( a vyplateniu manzela), ak od banky nemam ziadnu zaruku, aku vysku hypoteky mi povoli? Dakujem na kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tina011 napiste mi vysku Vasho cisteho prijmu za poslednych sest mesiacov, sumy splatok uverov, ktore mate, plus zostatky pripadnych inych uverov, pocet deti a cca odhadovanu hodnotu domu a aktualnu vysku zostatku hypoteky, ktoru chcete prevziat a ja Vam napisem pre predstavu, s cim by ste mohli pocitat.
Odpovedať
akurát som ti chcela napísať, že možno by bolo fajn si na to nájsť človeka, napr. finančného agenta, vieš, oni vedia s bankami inak jednať a majú iné vzťahy s nimi. najskôr by ti podľa mňa tak vedeli odpovedať na tvoje otázky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?