Vymena bytu

Ahojte, mame 2 izbovy, ciastocne rekonstruovany byt. Onedlho nam bude maly, preto uvazujeme, ze by sme ho skusili vymenit za 3 ci 4 izbovy v rovnakej lokalite, najlepsie aj v rovnakom baraku :-D . Ratame s tym, ze to moze trvat aj vyse roka. Neviem vsak ako sa v takychto pripadoch urcuje cena a nechcem spravit nejaku hlupost. Neviem si predstavit, ze sa s cudzim clovekom budeme vediet dohodnut. Mate s tym niekto skusenost? Davali ste robit znalecky posudok? Vymienali ste cez realitku alebo na vlastnu past?
Odpovedať
@elizita POdľa mňa ak budete chcieť výmenu zostáva vám len sa na cene dohodnúť. Alebo by ste museli mať fakt šťastie, že niekto bude mať záujem akorát o výmenu. Obávam sa, že to vidím skôr na predaj a kúpu väčšieho.
Odpovedať
@martuska75 v pondelok mam stretko s kamoskou z realitky.. tak uvidim co mi povie.. kedze nasa situacia je trochu zvlastna... v principe s tym vobec neponahlame a ani ho nejako na druhej strane extremne nepotrebujeme.. len ho nechceme prenajimat kedze ho raz chceme predat..
Odpovedať
@elizita tak ak vám to extra neponáhľa tak si prejdi realitné stránky - podľ toho si sprav predstavu o trhu a cene. Potom si len sleduj či sa neobjaví byt aký chceš. Možno budeš mať šťastie. Volakedy ked neboli byty v osobnom vlastníctve tak tie výmeny fičali viac, teraz skor asi kúpiť a predať. Ale ved uvidíš čo ti poradí z tej realitky. Ide aj to ako uzko máš určenú lokalitu. Ak celé sídlisko tak je asi väčšia pravdepodobnosť že niečo nájdeš ako jeden barák.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?