Ste spokojní s firmou Monolit z Trenčína, ktorá stavia byty?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ľudí, ktorí majú skúsenosti s touto firmou (alebo už súčasných obyvateľov na Liptovskej ulici na Juhu v Trenčíne), ako sú spokojní s kvalitou ich služieb, skúsenosti ohľadom dodržania zmluvy, kvality prevedenia bytov a celkového bývania v tejto lokalite. Ďakujem za odpovede
Odpovedať
Nemam ziadnu skusenost s Monolitom, ale obcas prechadzam okolo novostavieb na Liptovskej . Byty su mozno fajn, vybavenost v okoli super, lesopark na skok.... Jedine co by ma odradzalo a odradilo je blizka velka kotolna ( hned vedla domu ) ktora nonstop intenzivne huci .
Odpovedať
a dymi...takze na vetranie alebo susenie pradla na balkone zabudni. Inak vyhlad na Soblahov a okolite pohoria je nadherny.
Odpovedať
@s_mart @vankusik29 Dík za info.
Odpovedať
Vcera som isla okolo, frcala com autom hore ulicou Gen. Svobodu a predo mnou cierny dymisko. Vsetko sa to valilo z komina spominanej kotolne vzhladom na tlakovu niz sa to pchalo pomedzi panelaky. Vykurit take 20 tisicove sidlisko musi byt makacka. A tu slamu, ktorou vykuruju, tam isto kamiony vozia denne. Ale to neviem urcite.
Odpovedať
@vankusik29 Hej si ma nepotešila hej diky
Odpovedať
no na nestastie ked clovek hlada byt, tak sa pozera na cenu a na rozlohu bytu. Ale nikto nezvazi aj take faktory, ako blizka krcma, kotolna, supermarket. Tie kamiony, pekarske auta, zasobovanie tovaru do drogerie, dym, spev opilcov a vulgarne nadavky hlavne v noci sa to krasne ozyva ked vsetko stichne. Ja uz by som v takom rusnom prostredi nechcela byvat. Aj ked oba tie panelaky vyzeraju pekne moderne, su postavene asi na najvyssom bode sidliska a asi je tam pekny vyhlad kolom dokola....a uz budem ticho, lebo asi mas riadneho chrobaka v hlave teraz ;-)
Odpovedať
@vankusik29 Nie len vypravaj ked by som ho nahodou kupil tak už bude neskoro.Ja som ináč sihoťár tam som vyrastal no okolie super na sihoti ticho klud či že som nikdy neriešil taketo veci. Tuto liptovsku som si vybral preto lebo tam stava firma monolit a po kvalitovej stranke su ževraj dobry a ceny bytov nových bytov su zatial najlešie čo sa týka v Trenčíne.Na sihoti stava tiež jedna firma Byvyserv v super perfektnom prostredi bez kotolni a tak no ale tam je problem v kvalite ludia sa stažuju za nedokončene roboty v bytoch nedotiahnute detaili vela ludi sa hlasi aby si dal človek pozor na Tu Firmu preto som kukal tie byty na juhu na liptovskej.Riviera ta je zabitá uplne neunosne ceny a byty a ževraj cez leto tam býva vela komárou že to boly kedisy stare močariska.Vila Park pod juhom si pita tiež vela penazi či že ten monolit na juhu sa mi videl najlepší no vidiš ale tu kotolnu som si tam ozaj nevšimol.
Odpovedať
@pista2 hluk a dym povazujem za dost zasadny problem aby som si za nemale peniaze kupila nehnutelnost. A obavam sa ze kotolna tam bude fungovat dlho predlho, ved len nedavno presli na novu technologiu spalovania slamy. Si sihotar, lahko tam mozes prist pozriet a online zvazit ci to vies akceptovat. Doporucujem prejst popri bytovkach vpravo smerom k Brezine a uvidis vibrujuce bocne steny kotolne....co viac dodat. Uprimne lutujem ludi, co tam byvaju a ten hluk musia neustale pocuvat . S tymi autami so slamou je tiez pravda, tie su dalsi nemaly zdroj hluku. Radsej nepozeraj na najvyhodnejsiu cenovu ponuku, mozes to potom lutovat cely zivot.
Odpovedať
@s_mart Baby ste ma nepotešili ale uviedli do obrazu ešte že ste mi napísali dkujem vám moc.
Odpovedať
njn ale Monolit nam asi nepodakuje
Odpovedať
@s_mart ja už fakt neviem kde sa v trenčine zložit a zábývat. xixix
Odpovedať
nerozmyslal si poobzerat sa po ponukach v okolitych blizkych dedinach? Osobne nie som v obraze ale podla Pardonu sa dost bytov stavia prave tam a verim ze cenovo to bude ine ako Viilapark a pod....A ci dochadzas do prace z Juhu alebo napriklad zo Stankoviec je snad skoro jedno.....A tvoje deti nebudu vyrastat na mestskom sidlisku typu Juh.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@s_mart Kukal som aj taku možnosť ale chcel by som zostat v meste lebo v meste ja nepouživam vobec auto a všeko si vybavím peši alebo na bicykli a do roboty chodim pešo lebo v meste je taka premavka okolo tej 15 až 17 hodiny každy boží den zacpi.Dalšia vec je že ja by som na dedinu a to ešte do bytu nešiel lebo na dedine takeho kulturneho vižitia neni je tam krčma a kostol to je všetko samozrejme nie v každdej dedine.Tak že by mi tam bola nuda a v byte na dedine dvojnásobná ked na dedinu tak jedine do domu moj nazor.Okolo domu by sa človek tolko nenudil tam je vždy roboty. Ale ja som mesky typ milujem mesto a všetko po ruke. Neviem hadam sa niečo najde ináč trenčín je krásne mesto a hadam sa tu niaky bytík najde uvidime.
Odpovedať
Pockaj teraz ma napadlo v Soblahove hned jak vojdes do dediny bol rozostavany ,,panelak,, ale z tehiel sa mi zda ze tam asi rok s tym nic nerobili, a teraz sa to akosi pohlo, asi sa ho rozhodli dokoncit. Len vobec neviem kto to stavia...to by si sa tam musel ist pozriet ze kto realizuje stavbu... najblizsia krcma je az daleko v dedine. Kostol je tiez az na konci dediny skoro. A s tou rivierou, pocula som od znamych, ktori tam boli na obhliadke bytu, ze tam strasne fuci, prirodzene je to pri vode, otvorene priestranstvo, v lete komare urcite stipu, ved pri vode ich je najviac. A neviem ci su to byvale mocariska a isto je to byvaly bitunok. znama lokalita tymto bitunkom, tak aj preto sa tam moc ludia nehrnu... Pekna bytovka teraz vyrastla aj oproti nemocnici ... teda ako by som to napisala, pred odbockou do Biskupic po pravej strane za kolajami...
Odpovedať
@vankusik29 Ano viem presne kde aj som tam bol kuknut všteky byty su popredane okrem jeneho ale za ten chcu 3 miliony .No skusim kuknut na ten soblahov čo to tam kto realizuje a ake to je diky .
Odpovedať
tam oproti nemocnici? 3 miliony? kolko metrov stvorcovych?
Odpovedať
@vankusik29 Kukni tu je link na ten byt inač nema chybu ale drahy.http://reality.bazos.sk/inzerat/5968886/Byt-3188m2-Trencin-NOVOSTAVBA-skvela-ponuka-2866.php
Odpovedať
@vankusik29 Ale myslím že to predáva maklér preto taky drahý.
Odpovedať
@pista2, tie noviny to je tam pri 4-prúdovke? Otras. Kúpeľňa je dobre doriadená. Tam v živote nebudeš mať kľud.
Odpovedať
@stolverka Je tam ta štvorprudovka a ešte kolajnice dva krat za den tadial prejde bánovska strela vláčik hej neiem no vade su niake muchi neviem už kde isť
Odpovedať
ako dlho hľadáš?
Odpovedať
Ten byt je paradny....a o 13 m2 pivnici mozeme my iba snivat. orientacia vychod/zapad? @stolverka co je s tou kupelnou?
Odpovedať
@stolverka Ja mam v poctate ešte dva tri roky čas ale pomáy kukam zstujem čo kde ako a tak msim povedat že ma to aj troška baví ale situaciu nehnutelnosti sledujem od premeny korun na eura lebo som sa bal že cena stupne vysoko hore.
Odpovedať
Mne sa zdá príšerná, ale asi každý má iný vkus. @vankusik29, veď je to tam mimoriadne hlučné, tomu nepomôže ani 120 m2, ani najideálnejšia orientácia, tieto byty sú na normálny život nepoužiteľné. @pista2 a čo panorama?
Odpovedať
@vankusik29 orientacia je sver a juh pokial sa nemilim ale svetli si mislim že je dost bo teraska je do takeho elka čiže slnka tam bude dost si mislim neviem
Odpovedať
@pista2, byty ktoré boli v ponuke v minulom roku v júli sú tam stále zavesené. Neviem či ti niečo ujde, skôr by som počkala, tie novostavby pôjdu dole veď sa pozri tam pod juhom ako sa ide na soblahov (neviem názov), tí pôjdu s cenou rapídne dole a riviéra taktiež - teda ak sa ich budú chcieť zbaviť.
Odpovedať
Panorama pekna ale ž nad mj finančný limit d frasa ten monolit na juhu bol pre mna idealny ale ta kotolna zase a tie auta čo dovaaju tu slamu čital som na internete že aj na sihoti chceli prerobit kotolmu na slamu ale ludia spisali peticiu a nedovolili e by sa tam vela prášilo a same nakladne auta premavali no. škoda.
Odpovedať
@stolverka šak ano ja mam čas ešte 3 roky a tiež si mislim že byty nove pojdu ešte dole uvidimme no
Odpovedať
@stolverka Kokso a v tej riviere tam musia byt tie budovi hadam všteky prazne videl som tam jednu rodinu byvat ale ostatne balkony a byty prazne no zda sa mi že tam skoro nikto nebyva stale su prazdne.
Odpovedať
to je dom duchov :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?