Recenzie na stavebniny STAVIVA Trenčin ?

Ty co ste z tychto stavebnin nakupovali material prebehlo vsetko ok ? Mam dobru CP na stresnu krytinu Bramac.Pripadne ktore stavebniny by ste doporucili v okoli Dubnice nad Vahom ? Vopred dakujem vsetkym .
Odpovedať
@dudo1801 A čo akože by malo v stavebninách prebiehať nie ok? že ti nenaložia tovar, alebo sa na teba pri predaji neusmievajú? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne sa stavivám veľkým oblúkom vyhýbam. Chovajú sa podobne ako Merkury market skupujú nepodarky z výroby a pedávajú to ako prvotriednu kvalitu. Tehly klinker boli prehnuté do 1 cm, dlažba od Semmelrock čo kus to iný odtieň.atd Neviem kde ste si dali naceňovať krytinu ale stavivá sú jedny z najdrahších stvebnín. Okolie Dubnice nepoznám.Pozor na dátumy. Zhruba od pondelka zlacneli škridly.na streche to môže urobiť 300-400€.
Odpovedať
@dudo1801 v stavivach nakupujem len veci, ktoré inde nemajú...napr. jediný mi predali vatu na zateplenie komína na kusy, inde len na balíky.. ale zväčša všetko na stavbu som bral z dek stavebniny, chalani obchodaci ústretoví, trpezliví.. baby na pokladni milé...u mňa zavazilo aj toto správanie...pretože v iných stavebninach v TN si pripadám, akože ich otravujem, keď chcem minút tisíce Eur práve u nich...
Odpovedať
@mesarosanton a kde nakupujes materiál?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav Stavivá sú celoslovenský reťazec.Tam po mojich skúsenostich 10 rokov nenakupujem. V Trenčíne väčšinou v Stavmate alebo MPL.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?