Recenzie na realitné kancelárie

ahojte, prosím vás kde nájdem nejakú stránku, kde sa uvádzajú recenzie na realitné kancelárie a kde sa aj dajú pridať vlastné skúsenosti s konkrétnymi realitkami? vdaka
Odpovedať
1
2
13
@elisadavinci83 topreality a ja som našla, čo som potrebovala aj na .. http://realitnekancelarie.wordpress.c... máš nejaké zlé skúsenosti? aj sem môžeš dať, aby sme o nich všetci vedeli a vyvarovali sa ich.. :-D :-D alebo len potrebuješ referencie pre seba?
Odpovedať
@zuzana030 mám skôr také nepríjemné skúsenosti. ved napíšem, prečo nie. ked bol u mna dotyčný majitel realitky, poprosila som ho aby obhliadky oznamoval den dopredu alebo aspon pol dna dopredu. minule mi zavolal či sme doma a že o pol hodku pošle klientov. ja som mu povedala nie, lebo sme sa akurat vratili z dovolenky a mala som 4 vyprate kopy šiat. on mi len so smiechom povedal, že mam otvoriť skrinu a vtlačiť tie šaty tam. miesto o pol hodku sa predsa nasilu dovalili o 2 hodky neskúr, ale bez realiťáka. nemal by realitny makler chodiť spolu so zaujemcami obhliadať objekty? takže ked predávam dom, v ktorom ešte bývam (prerábame ten, do ktorého sa mienime nasťahovať) tak mám rátať s tým, že neznám dňa ani hodiny, ked ma s kludným svedomím môže realiťák so zaujemcami "prepadnúť"?
Odpovedať
Zdravim, nema niekto recenziu resp. skusenost s realitkou spacek and partners reality (spreality.sk). Na internete som sa k nicomu nedopatral.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Date si pozor na realitku slovak real konkretne na pana IStoka je to zlodej a klamar mna okradol o 450e
Odpovedať
tu je par na Zahori... experti... hladali sme a hladame dom na Zahori: http://www.modrastrecha.sk/forum/kupa... v Direct real si tiez medzi sebou pinkali ponuky, na nete bol uvedeny 1 makler a ten o nicom nevedel, dal mi cislo na ineho, ten tvrdil, ze ho ma predosly a treti to iste... realitka Step2home, mladsi pan,asi tam uz nepracuje, neviem si spomenut meno : vcera som volala a dvihol, jak keby bol ozraly alebo spal, na otazku, ci je ponuka aktualna: ze nevie, ci dany dom je este na predaj, musi zistit u majitela, pritom vsak inzeruje ho uz niekolko tyzdnov kazdy den... ja - som vam pisala aj email asi pre 1-2 tyzdnami on: vim, vim, zajtra vam odpoviem.... neodpovedal..... a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame dobre skusenosti s realitkou IP real. Pred 6 rokmi sme cez nich kupovali byt a vsetko slo hladko, realitna maklerka bola prijemna, nezaujata, upozornila na vsetky skutocnosti, mala prehlad. Akurat teraz ten isty byt predavame a na zaklade dobrej skusenosti sme sa opat obratili na tuto realitku. A nahodou sme narazili na tu istu realitnu maklerku. Potesili sme sa. Je max ustretova, slusna, dohodneme sa vopred. Ziadne prepadovky sa nekonaju. Realitka nevyzaduje exkluzivitu. Neviem, ci je to realitkou alebo konkretne realitnou maklerkou, ale jej pristup sa mi fakt paci.
Odpovedať
Ahojte, mame zlu skusenost s trnavskou realitkou PBS, konkretne na p. Letovanca. Nechcel som mu umoznit dat do ponuky moj byt a on naschval uverejnil nepravdivy inzerat s tym, ze ponuka fiktivny podobny byt za ovela nizsiu nerealnu cenu. Je to neseriozne spravanie!! ako materska skola.
Odpovedať
J&MZ reality s.r.o. Levice. Strasne zle skusenosti. Podali nam zavadzajuce informacie este aj nepravdive len aby sme podpisali zmluvu podla ktorej musime zaplatit 2000 eur ak odstupime. Ide oto ze nam povedali ze znalecky posudok uz maju v banke a nebolo to tak. Posudok sa kontroluje u Hlavneho kontrolora a ak tam nahodou nieco bude zle a cena na posudku bude mensia nedaju nam uver a budeme nuteny odstupit od zmluvy a platit RK. Proste neverte im za kazdu cenu budu chciet len peniaze bez ohladu ci na to mate alebo nie .
Odpovedať
Neodporúčam realitnú kanceláriu DREAM REALITY ŽILINA. Ak seriózne hľadáte byt, tak jednoznačne nie cez túto realitku..Po troch mesiacoch od podpisu rezervačnej zmluvy mi nebolo umožnené kúpiť byt, a realitná kancelária mi nechce vrátiť rezervačnú zálohu vo výške 2 000 €. Realitný maklér bol úplne neschopný, dodanie dokumentov mu neskutočne dlho trvalo, zavádzal pri poskytnutí telefónneho čísla na predávajúceho. Jeho praktiky nie sú v poriadku, hrozne klame, nielen pri predaji bytu, ale aj pri zháňaní nových klientov.
Odpovedať
mám dobrú skúsenosť v senci, ale info dám len cez IP, aby to nebola reklama...:)
Odpovedať
Ahojte, ja mam velmi zlu skusenost s realitkou INCLUSIVE s.r.o. Od nas zhrabla zalohu, pricom nemala podpisanu zmluvu s predavajucim, ktory nakoniec byt predal cez inu realitku a nam zalohu vobec nevratili. Vyhovarali sa na nejaky dodatok v zmluve, no proste opletacky, teraz to s nimi riesime a natahuje sa to uz 4 mesiace. Davajte si na nich pozor.
Odpovedať
Neodporúčam realitnú kanceláriu DIRECTREAL pobočka SUNNY SENEC a pani majiteľku Záreckú, jej neprofesionálny prístup, viac krát nás doslova oklamala a prišli sme o peniaze. Jej totálna neschopnosť predať náš byt za 12 mesiacov a zmarenie predaja, keď už bol kupec. No katastrofa. Takisto neodporúčam podpisovať exkluzivitu s realitkami, nikdy !
Odpovedať
Článok sa načítava...
Má prosím niekto skúsenosti s realtnou kanceláriou Vaše Reality Košice, konateľom je Ing. Doležel Zdeněk?Ďakujem za odpovede!
Odpovedať
Profilova fotka
@luckyspirit direct real, mm real, remax... sietove realitky, ktore tocia zamestnancov, vobec nie su profesionalne, robia tam taxikari, masiari, kadernicky...
Odpovedať
hadam to nebude reklama, my mame dobru skusenost s realitkou surani - juraj surani - aj majitel aj agent...velmi dobry pristup, ochotny, zaujimal sa o proces aj po podpise zmluvy, takze klobuk dole
Odpovedať
@tilly zial, práve tátoRK Direct Real mala v exkluzivnej ponuke byt,ktorý sme chceli kúpiť a hľadali sme taký 2 roky, ...
Odpovedať
Profilova fotka
@luckyspirit no, to je blbe, to sa potom inak neda...
Odpovedať
AHOJTE JA LEN ZE SI NEZACíNAJTE NIC S CORALI REAL SU TO PODVODNíCI KLAMU ZAVADZAJU A IDE IM LEN JAK OSKLBAT CLOVEKA A NEDAT MU NIC ]-(
Odpovedať
neodporucam Corali Real... za kazdu cenu budu vsetko natahovat len aby ste prisli o peniaze este aj uvery vybavuju maximalne nevyhodne a to pri statnom prispevku az 5.5% uroku... otras lutujem ze som sa vobec s nimi zaplietla :-(
Odpovedať
@brambi Ahoj mozem sa spytat ake si mala problemy s Dream Reality a s ktorym realitakom konkretne? Maju v ponuke exkluzivne dobry byt za celkom dobru cenu tak chcem ist do toho. Preco ti po 3 mesiacoch nebololo umoznene kupit dany byt? V com ten realitak klamal? Ja to planujem riesit cez Ing. Palutku.
Odpovedať
@jardo51 ahoj, mala som problém s real. maklérom Ferenčíkom, Palutka je šéf, a ani ten mi nebol nápomocný.. byt mi nebolo umožnené kúpiť, pretože predávajúci si predaj bytu rozmyslel, hoci som už mala vybavenú hypotéku, k obchodu nedošlo, a ja som prišla zbytočne o zálohu 2 tisíc eur... realitka sa odvolávala, že to bolo kvôli prieťahom s vybavením úveru na mojej strane, ja som ich však stále korektne informovala, ako na tom stojím.. (žiaľ, úver som nedostala hneď za týždeň, stále bolo treba nejaké dokumenty, ktoré banka vyžadovala, a ktoré mali poskytnúť z realitky, a im to trvalo...) Realiťák ma zavádzal v tom zmysle, že mi dal akože potom číslo na toho predávajúceho, samozrejme, keď som tam volala, nik nedvíhal, skúsila som napísať sms, opäť žiadna odpoveď (ešte mi realiťák povedal, že on je debil, že ani jemu nedvíha) a potom som asi po mesiaci zistila, že to údajné číslo nepatrí predávajúcemu, ale partnerke môjho realiťáka (jednoducho cez watsapp, videla som fotku - a tú istú ženskú mal na fotke aj môj realiťák...) takže asi tak... možno budeš mať inú skúsenosť, ale ja naozaj neodporúčam, pretože celú svoju dôveru som im zverila, a ostala som bez bytu aj bez peňazí.. a dve tisícky nie je málo.... tak veľa šťastia
Odpovedať
@tilly keby predavas nehnutelnost ktoru realitku oslovis ?..diik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@emogeon tu, kde je majitel alebo makler pravnik a ma prax, nie, ze to robi prvy rok... a nech je v narkse
Odpovedať
Profilova fotka
Chcem prenajať byt v BA a chcem to riešiť cez realitku poraďte niekoho skúseného a hlavne bezproblemového nie som z BA a nechcem tam behat kazdu chvilu kvoli obhliadke a tak.
Odpovedať
@fredx Mgr. Daniela Danihel Razova. riaditelka spolocnosti bond reality. vydala aj velmi dobru knizku o predaji/prenajmoch a makleroch, dala mi ju osobne, len som ju este nestihla docitat :-) skus kontaktovat ju.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla s Bond reality mám veľmi dobrú skúsenosť..predávala som byť a všetko šlo hladko aj makler bol veľmi šikovný..odporúčam
Odpovedať
@fredx Ahoj ja som prenajímal garzonku cez remax konkretne cez pana Dobiasa a bol ustretovy a byt sa aj rychlo prenajal a tiez nie som priamo z BA ale z okolia. Je seriozny ja som mu nechal kluce od bytu a potom sme vsetko dojednali cez telfon a ja som prisiel len podpisat papiere.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som predaj asi riesil sam ale kupu urcite cez realitku
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam bonton real, treti predaj sme s pani robili a sme spokojni
Odpovedať
@escala ako ste na tom? mate uz peniaze? nam sa deje absolutne to iste, tiez realitka Inclusive.
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?