Realitné kancelárie Banská Bystrica - skúsenosti

Dobrý deň,rada by som vedela aké máte skúsenosti s realitnými kanceláriami v BB? Prípadne odporúčanie na dobrú RK a tiež aj negatívne ohlasy ocením. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola spokojna pani Fircova....mi realizovala predaj...ale ma nenapadne nazov realitky..asi mala RF reality...a uses kupovat ci predavat..
Odpovedať
Profilova fotka
ma stranku..www.realityrf.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
mozes vyskusat http://www.xemar.sk/, oni sa specializuju aj na oblast Banskej Bystrice.
Odpovedať
Profilova fotka
xemar neodporucam
Odpovedať
Prečo xemar nie?
Odpovedať
Profilova fotka
remax ta bude tlacit do exkluzivity....aspon u mna to tak bolo a ja som si chcela predavat aj po vlastnej linii...
Odpovedať
Profilova fotka
neprofesionalita. vela peknych reci okolo, ze vsetko sa da, ale ked pride k podpisovaniu zmluv, tak stutek utek. Chceli sme nieco doplnit do kupnych zmluv, a ked prislo k podpisovaniu, tak zrazu tie nase pripomienky neboli dobre a pritom boli pisane mojou pravnickou, ktora robi kupne zmluvy a nic nestandardne tam nebolo. Za mna uz nikdy viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte,som tu po dlhšej dobe,jedná sa o kúpu bytu,ale mám bohužiaľ negatívnu skúsenosť s konkrétnymi RK Vám napíšem osobne do mailu,ktorá má absolútne neprofesionálny prístup,som sklamaná a znechutená,ak chce niekto vedieť viac,pokojne napíšte.Pokiaľ by som ešte raz kupovala alebo predávala byt,určite si RK veľmi dobre preverím.Katastrofa!!!
Odpovedať
@lubika39 a Vy ste kupovali alebo predávali byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@monika168 my sme cez realitku kupovali dom, museli sme ist cez realitku, lebo predavajuci mal s nimi zmluvu, ale otras, nikdy viac. Predavali sme aj byt, ale ten som si predala sama bez realitky, aj ked otravovali poriadne.
Odpovedať
@lubika39 Tak ja som na tom podobne a je mi z toho zle...tiež som názoru,že už nikdy viac a ak budem niekedy riešiť predaj bytu alebo čohokoľvek,zrejme si veľmi dobre rozmyslím,či to radšej nepredám sama.Je to strašné,akí vedia byť ľudia neseriózny,v KZ by mali byť uvedené pre obe strany prijateľné podmienky a nie uprednostňovať len jednu stranu a druhej všetko komplikovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@monika168 my sme este mali prblem s katastrom, pozastavili nam konanie, lebo pani, co nas mala na starosti sa nepacilo, ako su v zmluve napisane nejake udaje. Bolo to vsetko opisane z predchadzajucej zmluvy a z LV, prvykrat ked sme byt pred 3 rokmi kupovali, tak to preslo a teraz, ked sme byt predavali, tak to nepreslo.Slak ma skoro trafil, natahovala nas do posledneho dna. Co sa tyka KZ, jasne, pre realitky neni nic problem. Ale ked sa nieco stane, tak daju od toho ruky prec, povedia, ze sme si to mali dat do zmluvy. Pan z xemaru nevedel pochopit zlozitu vetu, v ktorej boli 2 ciarky. Povedal, ze to na katastri neprejde. Ked sme to rozdelieli to troch jednoduchych viet, zrazu to bolo ok. Chvalabohu, to mam za sebou. Len sa na toho "pana realitaka vo vesticke" musim zakazdym divat, ked idem do BB. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiež mám negatívnu skúsenosť so Xemarom, konkrétne pri kúpe bytu. Byt v pôvodnom stave, bol tam intenzívny prenikavý zápach, bolo nám povedané maklérkou, že je to z mačiek, ktoré tam predchádzajúci majiteľ choval. Samozrejme ako dôverčiví slováci sme uverili. Ževraj keď sa ten byt kompletne prerobí tak zápach zmizne. O skutočnom pôvode zápachu sme sa dozvedeli až po kúpe bytu a nie od realitky. Zápach tam bol preto, pretože predchádzajúci majiteľ tam zomrel a našli ho až práve kvôli zápachu, ktorý sa z bytu šíril, nakoľko býval sám. Veľmi sme boli "nadšení" keď sme to zistili. Xemar jednoznačne zatajil túto dôležitú skutočnosť. Mohli sme si to aj my samozrejme lepšie preveriť ale ide z ich strany o zatajovanie skutočností o nehnuteľnosti. Byt sme samozrejme kompletne prerobili a dezinfikovali na vlastné náklady a zápach je preč. Keby sme boli v Amerike tak ide Xemar na súd, ale pri súdnictve v SR by sme sa spravodlivosti nedovolali alebo by súdny proces skončil tak v nasledujúcom storočí.
Odpovedať
To je strašné, čoho sú realitky schopné len,aby zarobili ]-( tiež mám osobnú skúsenosť s Xemarom, negatívnu, radi a často zatajujú veci dôležité pre kupujúcich.Aj pokiaľ sú byty v dražbe a zadĺžené. Vraj také byty odkupujú a potom predávajú samozrejme za drahšie, nasľubujú majiteľom, že ich vrátia, ale bohužiaľ, už sa ich nedočkajú. Ja by som osobne realitky zrušila.Nikto nemá istotu ani predávajúci a už vôbec kupujúci. :-|
Odpovedať
@73daniela určite nie...
Odpovedať
Osobne by som už nič cez realitnú kanceláriu neriešil. Rf reality tak isto ako aj iné vyššie spominané-absolútne neprofesionálny prístup, ignorácia mailov aj telefónov, odpovede žiadne. Pokiaľ chcete do kúpnej zmluvy niečo doložiť, čo Vám nesedí-v prospech predávajúcich ok,v prospech kupujúcich nič(zámerne)istota žiadna,arogantný prístup, servis RK za tie peniaze, ktoré chcú od Vás žiadny! Vybavte si sami.Vynechanie bežných klauzúl v zmluvách, všetko nutné prekontrolovať a overiť vlastným právnikom!Vy platíte všetky poplatky ako kupujúci.Malo by to byť pol na pol. Klamstvo za klamstvom, právnický servis od nich?Zabudnite. Sami sťahujú zmluvy z internetu a dopĺňajú, čo chcú. Tak by vedel podnikať každý.Neodporúčam ani jednu z nich.Kto sa nechce naťahovať a znechutiť zbytočne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či náhodou nemá niekto z vás skúsenosti s realitnou kanceláriou Reality exkluziv. Vidím na ich stránke, že ponúkajú aj reality z BB tak či ste sa s ňou náhodou nestretli. Som z BA ale hľadáme s manželkou menší byt pre svokru v Lučenci. Na ich stránke sme našli nejaké pekné malé byty ale nemáme o tej realitke žiadne informácie. Ďakujem za hocijaké informácie!!
Odpovedať
@karolos o spoločnosti Reality exkluzív som nepočul, a to robím s realitami v BB. Pozeral som ich stránku https://realityexkluziv.sk/ a ako som si aj myslel, nemajú tam až tak veľa realít priamo z Bystrice. Skúsil by som byť Vami pozerať skôr iné fóra zamerané priamo na Lučenec alebo Levice, tam by o nich mohli ľudia vedieť. S pozdravom, Peter Piačka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Xemar najhorsia realitka ojebavaju,naslubuju modre z neba a ked maju platit tak nakoniec platime vsetko sami.aj okolo domu ze vybavia vsetko a nakoniec som cez znamosti vsetko vybavil ja sam.je to banda debilou a nikdy nic cez nich nettena riesit!!!!!klamu ze dom je cisti a popri tom pol roka cakame kym sa stade povodny majitel odstahuje ,nebola zapisana pristavba atd...stale sa vyhovararaju ze o tizden aj papiere o tizden a cakam polroka proste cez nich netreba nic riesit!!!!!!!!ak nechcete mat natahovacky a kazdi mesiac ma ma nastarosti ini makler ci maklerka a Mlcal totalny debil.ved skuste uvidite sami
Odpovedať
Zatajuju,natahuju,a ojebavaju.hadzu usmeviky a kokot vybavia!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme predávali aj následne kupovali cez SIVAVIS - veľmi seriózne a ochotné panie - sú od Európy smerom ku plavárni v jednosmerke :)
Odpovedať
Dobrý deň mate skusenosti s RK dion bb???
Odpovedať
Ahojte, viete mi odporucit nejaku serioznu realitku v BB?Potrebujeme surne predat byt, ale nerada by som sa do toho pustala sama...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
najhorsia? Maxa ..nekomunikuje s klientmi vobec ponuka nehnutelnosti ktore su predane ...fuj
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, kupil som cez RK Xemar, aj keď som chcel poriešiť kúpu bytu sám bez realitky aby som ušetril. To bola moja pekná predstava však som šikovný a nenaletím len tak. Nerátal som čo všetko sa môže udiať! Našiel som si byt. Predávajúci sa mi zdal v pohode dal ešte 1000 zľavu. Vytešený som bol že aké je jednuduchá kúpa bytu. Vytriezvenie prišlo o 2 týždne keď som išiel podpisať zmluvu on zdvihol cenu o 4500 viac. Odvôvodnil mi to tým že predtým do ceny nezarátal nábytok. Tak ma rozčúlil že som sa neovládol - kašlem vám na váš starý, zasmradený ošúchaný nábytok. Zoberte si ho, ja chcem iba byt. On na to, že to nemá kam dať, a ak sa mi nepáči že má druhého kupujúceho. Nooooo, bez komentará ... nekúpené ... Nakoniec som kúpil byt cez relaitku Xemar. Môžem povedať priebeh bol rýchly, všetko čo som sa dohodol na začiatku platilo. Pre istotu som zdoraznoval cenu bytu či je konečná! Všetko sedelo, čo som nevedel maklér mi všetko povedal čo ma čaká aký je postup. Nestresoval som sa a dá sa o nich povedať že sú profesionali, každý krok vedeli čo robia. Po skúsenostiach možem už jednoznačne odporúčiť kúpu bytu cez kanceláriu Xemar v Banskej Bystrici.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Z vlastných skúseností môžem odporúčať realitnú kanceláriu Do Domčeka, s.r.o. a pani Pažičanovú Slatinskú. Majú aj webstránku https://dodomceka.sk . Veľmi seriózne jednanie, profesionalita a ľudský prístup, pomáhali mi pri kúpe bytu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?