Realitná kancelária Virgin Real - skúsenosti

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či má niekto z Vás konkrétne skúsenosti so spomínanou realitnou kanceláriou Virgin Real - pán Maduda. Vopred Vám ďakujem pekne za príspevky. :-)
Odpovedať
ahoj. ja osobne mam. dufam ze nepisem neskoro. je to viac menej podvodnik. pracuje pre ludi, ktori maju nekvalitne stavby. predavaju za dobre ceny, ale potom mas velmi vela problemov. na prvom stretnuti sa pan maduda usmieval ako slniecko, mily, sarmantny, no ked prisiel problem ... nechcel ho riesit. nedvihal mobil, bol arogantny. proste pozor na neho. ma dve tvare a ziadny charakter.
Odpovedať
ja mam tiez zle skusenosti. presne ako pise . pan maduda je profesionalny klamar. nema problem ponukat byt viacerym osobam naraz. povie ze byt je volny, aj ked tam je dalsi zaujemca. ide mu len o peniaze. vybavovali sme si uver na byt ktory sme mali cez neho kupit a neskor nam povedal, ze je predany. Vie sa velmi dobre pretvarovat a vystupuje ako realitna kancelaria. No skor by sa mal predstavit ako obchodnik co urobi pre peniaze cokolvek. Zaruky od neho necakaj ziadne. Profesionalny pristup ma len po dobu, kym od neho nieco nekupis. Potom sa pre neho stavas nazaujimavym. Prachy uz ma, tak ide na dalsiu ,,obet" . Ak za nim pojdes do kancelarie, tak ta vzdy prazda, ziadny makler, ziadny pohyb. Je tam asi len vtedy, ked mu ludia platia provizie. Nekupuj od neho. Bytov je vela, vyber si od profesionalej realitky.
Odpovedať
Dakujem Vam pekne za odpovede. Na zaklade vasich prispevkov som rada ze som sa nakoniec rozhodla pre inu realitku. Dufam ze si Vase skusenosti precita co najviac ludi a tym sa mu vyhnu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Neodporúčam spoluprácu s Virgin Real pán Maduda je dobrý herec ide mu iba o peniaze zaplatil som mu 3000€ dohoda bola,že mi dá faktúru... no nič mi nedal od predaja bytu ubehli 4 mesiace a stále nič iba sa vyhovára,že nemá čas....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?