Realitná kancelária Alfa Saluto Real

mate skusenost s realitnou kancelariou saluto (plny nazov je alfa saluto real)? su na trhu od roku 1999. predavali/ kupovali ste cez nich nehnutelnost? dakujem za vsetky skusenosti
Odpovedať
prečo? objednali si ťa na reklamu? :-)
Odpovedať
@zeldom hm? nie, mozno cez nich kupim byt.
Odpovedať
@bbbarunka a keď bude zlá realitka tak tú nehnuteľnosť čo si si vybrala si kvôli tomu nekúpiš? nediv sa mi že mi je taká otázka divná.
Odpovedať
@zeldom ale ano, stale sa divim. je to moja celozivotna investicia, samozrejme, ze chcem vediet, do coho idem. lepsie zistovat teraz ako sa stazovat, ked uz bude neskoro. v bratislave je vela bytov, ja na jednom nie som zavisla. a este sa divim, preco prispievas do diskusie, ktora sa ta ocividne netyka.
Odpovedať
@bbbarunka prepač už nebudem:-) len ma to zaujalo.
Odpovedať
Presne tak by to malo byť, ako to robí bbbarunka. Žiaľ, je veľa realitných kancelárií, pre ktorých práca končí zinkasovaním provízie. Len škoda, že sa nenašiel nikto, kto by jej poradil z vlastnej skúsenosti ...
Odpovedať
@jurajor som rada, ze ma niekto pochopil:) skoda, ze sa nikto neozval, ale nie je to tragedia. spolieham sa na spravne napisane zmluvy a poradenstvo overenej realitacky.
Odpovedať
@bbbarunka to je správny prístup, nespoliehať sa, že veď to nejako spravia, ale spoliehať sa na toho, koho mám prevereného. Škoda, že to u nás takto funguje, že sa človek nemôže spoľahnúť. Nech to dobre dopadne, bbbarunka (-:
Odpovedať
@jurajor dakujem, aj tebe vsetko dobre:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
neodporucam ani nahodou, zaujima ich len provizia a o nic sa nestaraju
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?