Predávame dom a máme zlé skúsenosti s kupujúcimi

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, predávame domček a chodia k nám rôzni ľudia. Nevieme sa zbaviť jednej strašne nepríjemnej pani. Čo poradíte? Vyhodíte ju oknom, príde komínom :-)
Odpovedať
A preco sa s nou vobec bavis? Sak jej zavrem dvere pred nosom a hotovo....
Odpovedať
A v com konkretne je neprijemna?
Odpovedať
@mykaellle povedzte jej ze kazdou jej navstevou sa cena pre nu zvysuje o 10% :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ahojte kočky, mali sme až takýto veľký problém: od januára predávame dom, pri Nitre... V apríli bola k nám pozrieť jedna ryšavá bosorka, stará pani, ktorá bola veľmi nesympatická, kričala nás za to, akú máme cenu, čo si to dovoľujeme a pod. Mala som chuť ju vyhodiť pri prvom kontakte... Bola však cez realitku s takou mladou babou, tak som tú maklérku nechcela uraziť.. Po dvoch dňoch od tejto návštevy prišla mimo realitku, neohlásene, že sa chce dohodnúť mimo realitku. Sme jej povedali, že sme féroví a že nechceme obísť tú slečnu, čo nám ju doniesla. Bola samozrejme nasratá, tak nás začala ohovárať (Nitra nie je až taká veľká a všetci realit. sa navzájom poznajú): reči typu že už niekoľko rokov predávame byt, že je to stará barabizňa, že nám to nikto nekúpi a pod. Minulý týždeň sa ozvala manželovi že ona to chce kúpiť, či sa nedohodneme. Rázne jej povedal, že naša cena je pevná a že sa budeme s ňou baviť len cez realitku. Dnes prišla, keď som bola sama, som bola strašne vyklepaná, taká zlá energia z nej išla. Nechcela som ju ani pustiť dnu, pretože akože stratila číslo aj na realitku aj na muža a či sa nedohodneme. Povedala som ,že sa nemáme o čom baviť.. tlačila, ohovárala nás predomnou, akí sme zlí a nenásytný (pritom predávame za 58 500 a v okolí NR sa len staré domy na komplet rekonštrukciu predávajú za 45 - 50 000). Potom nás začala preklínať, vyslovene si volala na pomoc p. Boha, že nech to nepredáme, že sa za to bude modliť. Povedala som jej že je stara p---a a bosorka a keď ju uvidím, že na ňu pošlem nášho psa. Normálne mi je z nej zle :-( Som si aj za pohárik becherovky musela dať :-((
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp chytila ma v záhrade :-(
Odpovedať
@mykaellle Nezlob se, ale proč se s ní vůbec bavíš. Pokud je mimo Váš pozemek, nech ji tam a jdi domů, ono ji to přejde, když ji nebudeš poslouchat. A pokud vnikne na Váš pozemek, pohroz jí policií a pokud neodejde, tak ji zavolej. Jsi moc měkká, já bych si s ní poradila raz dva. :-D A že Vás pomlouvá, na to se vykašli, každý si obrázek udělá sám.
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 Vďaka, na pozemku ani nebola, rozprávala som sa s ňou len cez bránku.. ale asi sa fakt vykašlem na ňu a nebudem sa trápiť ;-))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?