Pozor na ALFA REALITY SK!!!

Dajte si pozor na realitnú kanceláriu Alfa reality SK z Partizánskeho!!! Neplnia zmluvné záväzky a odmietajú nám vrátiť rezervačný poplatok. Už sme celý prípad dali právnikovi, keďže pani Kakašová /spolumajiteľka reality/ nám sľúbila, že do 30.11.2018 pošle peniaze na účet a nič /to sú už 6 mesiacov po splatnosti a pre istotu ani nedvíha telefón/. Tu je link, aby nedošlo k omylu, alebo k zámene spoločností: www.alfareality.sk/
Odpovedať
@borisko_to Odkedy sa vracia rezervacny poplatok? :)
Odpovedať
@lukas1115i Je to uvedené v rezervačnej zmluve podpísanej oboma stranami, že keď realitná kancelária neuskutoční sprostredkovanie predaja nehnuteľností do ukončenia platnosti rezervačnej zmluvy, musí vrátiť 50% z rezervačného poplatku. A ten predaj sa neuskutočnil.
Odpovedať
@borisko_to tak to ano....
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas1115i nepoznam tieto zákony do podrobna ale môj realitak ktorému som platil rezervačný poplatok pri kúpe domu mi tvrdil (bolo to uvedené aj v zmluve), že mi bude tento poplatok vrátený aj keď dôjde k odstúpeniu od zmluvy z mojej strany pretože mu to prikazuje zákon. Rezervačný poplatok slúži iba čisto na to aby realitka nemohla ďalej ponúkať danú nehnuteľnosť. Realitky si tieto poplatky zvyknú nechávať pre seba a pri napadnutí súdnou cestou vraj nemajú šancu. Preto odporúčam zadávateľovi ak už to má u právnika aby si overil či nemá náhodou nárok na plnú sumu rezervačného poplatku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Prajem pekný deň, za realitnú kanceláriu Alfa Reality musím upresniť, že rezervačný poplatok bol pánovi vrátený v danej dobe presne podľa dohody. Za 20 rokov sa mi nestalo aby som nedvíhala telefón poprípade nevolala späť
Odpovedať
@s_silvia Dobrý deň, Prečo klamete, ja mám tiež s Vašou realitnou kanceláriou problém a tiež mi nedvíhate telefón a ani nevoláte späť a tiež sa to týka vrátenia rezervačného poplatku!
Odpovedať
@leennka123 Dobrý deň, preveril som si pravdivosť Vašich informácii. Pravda je ale taká, že podľa Rezervačnej zmluvy, ktorú ste podpísali, v prípade ak nedôjde k uzatvoreniu sprostredkovanej zmluvy chybou na strane predávajúceho, tak Vám tento poplatok bude vrátený v plnej výške do 14 dní. Rovnako som preveril tieto informácie u našej účtovníčky a potvrdila mi, že rezervačný poplatok Vám bol zaslaný v plnej výške už na 5 deň VRÁTANE VÍKENDU. A to ešte skôr ako ste písali tento bezpredmetný príspevok. Som priam rozčarovaný z potreby niektorých ľudí týmto spôsobom sa zviditeľňovať!!
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm takze vyzera to tak, ze problem je prakticky vyrieseny tak ako mal byt
Odpovedať
@barbie888 zrejme ano, ale potom neviem, ze preco tu vznikaju taketo prispevky. Potom clovek nevie, ktorej strane verit, ked jeden tak, druhy tak.
Odpovedať
Áno problém je už vyriešený, príspevok nebol písaný v čase, keď bol poplatok pripísaný účet. Realitná kancelária si splnila svoju povinnosť a rezervačný poplatok bol vrátený.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?