Máme predať byt teraz, alebo ešte počkať?

Profilova fotka
zaujimalo by ma ci mame predat byt teraz alebo este pockat....nejako sa nam nedari...potrebovali by sme uz vecsi kvoli detom..
Odpovedať
Profilova fotka
@mirusa30 Podľa môjho názoru nie je na čo čakať, volných bytov je veľa, aktuálne je trh trocha utlmený, akcie bánk na hypotéky je slabý a asi tak skoro nebubú také akcie ako boli v lete. Podľa mna nemáte na čo čakať s predajom, treba byť trpezlivý, zavesiť byť na rôzne fora a podobne. Treba zvážiť cenu za ktorú byt ponúkate, či nepustiť trocha z ceny za to cenu toho že sa zbavíte skôr. Je to ťažké no treba zvažovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@robertoba mate pravdu, uz sme aj spustili z ceny ale naozaj je vela bytov v ponuke...tak sa snad postasti
Odpovedať
Profilova fotka
aj my predávame, uvidíme...
Odpovedať
Profilova fotka
@mirusa30 @lucinka33 a my zase kupujeme, a tiez to nie je bohvieco... ludia nevedia co za to pytat a vyber je teda hodne slaby... alebo sme my s manzelom tak narocni??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 niektore byty su predrazene, a ked este rk si daju cenu.....
Odpovedať
Zvazte v akom technickom stave je panelak. Pokial tam nie su nejake markantne vady treba iba ratat, avsak dom Vas mesacne bude stat viac. Mozno uvazovat nad alternativou kupit nejaku zahradu, ci stary dom (na zburanie) kde by ste chodili a postupne sa tam realizovali svojpomocne. Na druhej strane, v panelaku (najma ak je po rekonstrukcii) uz tazko dosiahnut nizku spotrebu, energie budu podla doterajsieho vyvoja minimalne stagnovat ale skor asi rast. Neviem aka je cena bytu ale urcite je nutne pri prvej prilezitosti sa bytu zbavit ak je v zlom stave. Sucasne ceny bytov nezohladnuju ich realnu technicku hodnotu. Pokial sa dostanete do pasivneho standardu pri dome viete usporene peniaze preniest do splatky hypo, ale nie je to vela. Ak davate cca 60-70 na kurenie, tak pri pasive to mozno stiahnete na 20-30 avsak zvysi sa polozka za elektrinu. Aby som sa vratil k predmetu, cakat nie je na co, realne sa moze stat to co sa stalo s autami pred rokmi, kedy sa rast ich cien aj pocas inflacie zastavil. Auta sa zacali brat ako spotrebny tovar a podla niektorych rozhladenejsich ludi detto caka aj byty a domy. Uzavriem to treba uvazovat nad domom s nizkou spotrebou, inak si postavite iba vacsi drahy byt, ktory sice zvacsi priestor vasho byvania ale taktiez ukroji viac z penazenky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?