Mali by ste záujem o byt za 55 000 eur?

Profilova fotka
ahojte.mam byt na dedine ktory je velky3izbovy ma nove okna podlahy ,kupelnu celkom novu dokonca mame aj krb v byte nadrevo balkon garaž ,malu zahradku, k bytu je vonku spravene ihrisko co sme so susedou spravili a nema nan hocikdo pristup islo to s nasich penazeniek....takziez trampolina a velky bazen cez leto takze co myslite rada si vypocujem typi na cenu kolko by ste za takyto byt dali ak aniekto chce ozvyte sa hihihi:-))))okr.ilava zabudla som pivnica to je samozrejmost....-)
Odpovedať
ponuka bytov patri do inzercie. Ale nerozumiem tvojej otazke. Pytas sa kolko by sme za tvoj byt dali, hoci v otazke mas uverejnenu cenu. Dalsia vec.., kde su fotky? Ako sa mozes pytat na cenu, ked nikto nevidi v akom stave je byt, ako je dispozicne rieseny a podobne... Ked ti napisem, ze na zaklade tvojej otazky a popisu (vybavenie a lokalita) som ochotna ti dat max. 10 tis. eur, tak ho za taku cenu aj predas?
Odpovedať
treba si pozrieť ponuku predaja podobných bytov v danej lokalite a cenu zadať primerane tomu :-)
Odpovedať
isto by som zan tolko nedala,lebo my sme v meste predali 3.izb. byt za 42 000e teraz. takze bud si počkaj pár rokov a možno sa situácia zmení alebo predaj za tolko, kolko ti ponúknu. veľa šťastia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?