Kúpa zariadeného bytu

Profilova fotka
Potrebujem radu, s priateľom chceme kúpiť zariadený byt.. Viem, že znalec robí posudok len na nehnuteľnosť, ale kde sa potom píše, že byt je zariadený? a čo všetko v ňom je? V kúpnej zmluve? je fakt dosť luxusne zariadený a nerada by som po odovzdaní klúčov prišla na to že mi tam niečo chýba za čo mám zaplatené. Absolútne neviem ako sa to rieši, preto Vás žiadam o radu .. vopred Ďakujem :-)
Odpovedať
Ja osobne si myslim, ze v kupnej zmluve by sa malo vsetko zapisat. zdokladovat nabytok, spotrebice a ostatne veci co k tomu patria. vzdy je lepsie ked je vsetko zdokladovane
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko popisat do kupnej zmluvy.
Odpovedať
Profilova fotka
@cverka presne tak.. vsetko co najpodrobnejsie zapisat do zmluvy resp. prilohy...kazdu hnutelnu vec, ktora ma ostat v byte ako zariadenie..
Odpovedať
poriadne to tam ale zapisat naozaj vsetko :)
Odpovedať
@cverka a čo tak foto?jasné s ich dovolením, :-)
Odpovedať
vsetko vsetko treba zapisovat
Odpovedať
@cverka Co znamena luxusne vybavený. Treba to pofotit a fotky dať ako súčasť zmluvy . A treba tam aj zahrnut ze kupujete plne zariadený byt s príslušenstvom,ktoré je v byte a zdokumentovane fotkami .
Odpovedať
Prosím vás máte skúsenosti s vyjednávaním o cene bytu? Je možné sa dohodnúť na cene 1 izb. bytu zo 73 tis. € na 67 tis. € v BA?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?