Kupa domu

Dobry den s manzelom chceme kupit dom aj nasli sme jeden a v piatok ideme na prehliadku. chcela by som sa spytat ze na co vsetko mame davat pozor a na co vsetko sa mame spytat. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@jul17 ak mate znameho stavbara vezmite si ho zo sebou takisto treba presmejdit susedstva :)
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=na+co+...
Odpovedať
Boli sme na prehliadke videli sme len dom nakolko uz bolo tma a vonku sme to nevideli. Dom bol postaveny v 70-tich rokoch kolaudany v roku 1975. Su tam 2 izby, obyvacka, kuchyna, kupelna, spajza. Podla ich rozpravania vsetky rozvody su nove, strecha tiez plyn voda tiez stierky bodove svetla okna a aj zvonka fasada cize vsetko je prerobene. Nova brana a je este letna kuchyna a altanky rovno 2 toto som nevidela. Som zvedava ze podla Vas kolko by ste za to dali. dakujem
Odpovedať
No dajte odkaz na inzerat aby sme videli aspon foto a lokalitu, takto cenu strielat od brucha nema vyznam.
Odpovedať
@jul17 nebol to zámer,aby bola tma?na obhliadky podľa mňa by sa malo chodiť za svetla,vieš na aké svetové strany je orientovaný dom,záhrada?pre mňa by to bolo dosť podstatné.
Odpovedať
@niless ja dam od brucha 100E.
Odpovedať
@niless este to nie je na nete dozvedeli sme o tom od kamaratky. Je to klasicky jak u nas hovoria kockovy dom. Je to medzi mestami na dedine. Je to na rohu na jednej strane je cesta a na druhej co sa mi vobec nepaci su byty na prenajom. Je to taka nova cast dediny teraz sa tam stavaju nove domy nova ulica tam bude.
Odpovedať
@marta2610 mohol by byt uvidime nabuduci tyzden chceme ist este raz vtedy sme sa este dohodli ze prideme aj za svetla. Teraz zhaname nejakeho statika aby prisiel s nami. Moj problem je vtom ze som vobec nenasla takto prerobeny dom aby som vedela porovnat aspon ceny
Odpovedať
Profilova fotka
@jul17 ak sú tam nedaleko byty na prenájom čo sa ti nepáči, tak to nekupuj....... neskor budeš lutovať. nebudeš mať súkromie..... ja bývam teraz v nájomnom byte a cez leto je to tu strašnééé.....
Odpovedať
@lara61 ale takto prerobeny dom vsak nie je na kazdom rohu co ked to budem lutovat ze sme si to nekupili.
Odpovedať
no ak to chcete brat na hypoteku, tak urcite treba preklepnut list vlastnictva a zakres v katastrálnej mape. lebo ak skutkovy stav nieje zhodny so zákresom tak ani znalec nemoze spravit posudok. myslim tym konkretne prístavby a mozno aj cast budovy ktora tam nieje. presne na tom som zhorel ja!!!!, nasli sme pekny dom s velkym pozemkom, realitka nam tvrdila ze vsetko je v poriadku tak sme zlozili rezervacnu zalohu. A potom sa to zacalo.... sucastou domu je prístavba, nebolo mozne spravit ani posudok lebo znalec do posudku musi napisat ci je stav zhodny s katastrom. realitka nam vedome predavala ciernu stavbu a ked sme chceli od zmluvy odstupit tak tvrdili ze z ich strany je vsetko v poriadku a odmietli nam vratit 2000e, nastastie mam dobrého pravnika a tie peniaze urcite dostaneme späť len to chvilu este potrva. kde konkretne je ten vas domcek????
Odpovedať
@mircoba velky kyr je to medzi nitrou a nz.majitelia teraz riesia este robili pristavbu a teraz to musia vsetko dat do poriadku a dakujem dobra rada nad zlato! A to mozem ako skontrolovat len na katastri?
Odpovedať
Článok sa načítava...
na stránke katasterportal.sk zadáš parcelne číslo a preklikáš sa až do mapy a tam je taká jednoduchá funkcia na "odmeranie" rozmerov stavby
Odpovedať
Profilova fotka
@jul17 ja som len reagovala na to , čo si napísala, že sú tam nedaleko byty na prenájom, čo sa ti nepáči. Ale ak to chceš , tak si to kúp, nič v zlom...... ale bytovka vedla domu nie je bohvie čo.... píšem z vlastnej skúsenosti.......... :-) pokial je tam dobrá cena na dome a nevadia ti susedné byty , tak nie je čo riešiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jul17 Stále si ale nedala link na ten inzerát.....(?) Prerobený....? Je zateplený? Koľko cm izolantu má na fasáde? 10, 15, 20...? Má zateplené aj podstrešie...? Okná sú 2-oj, alebo 3-oj sklo...? Mali ste tam aj skúseného stavbára....? Aké je kúrenie...? Radiátorové, alebo podlahové...? Bolo aj kúrenie rekonštruované...? Aké mali účty za plyn, elektrinu za 1 kalendárny rok.....? Bola rekonštruovaná aj kúpeľňa.....? Lebo ak si toto narátaš.... - tak až potom budeš poznať celkovú cenu tohoto objektu.
Odpovedať
@leonardom nemohla som dat inzerat lebo to nie je inzerovane ked sa dohodneme mozno ze ani nebude len sme to dozvedeli od znamych. Je zatepleny 10 cm ci aj podstresie je zateplene to neviem bola tma a neboli sme hore ale dakujem za otazku. Okna dvojsklo kurenie radiatorove robene pred 8 rokmi. Naklady mesacne su za vsetko je 140 eur (plyn, elektrina, voda). A kupelna je taka nova ze este sprchovy kut ani nie je dokonceny.
Odpovedať
@lara61 ja viem ja som to nemyslela v zlom ale len som uvazovala ze co ak to budem banovat ze kvoli tomu som to nekupovala alebo kupovala.
Odpovedať
Rozhodli sme za kupu co bude z toho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?