Kde pri Bratislave odporúčate kúpiť rodinný dom?

Dobry den, S manzelkou uz nejaky cas rozmyslame o prestahovani sa do rodinneho domu. Chcel by som sa vas opytat, popripade rozviest diskusiu o novych projektoch radovych domov v bratislave a okoli aby som mal aj nejake ine informacie ako zo stranok projektov kde kazda firma tvrdi o tom svojom projekte ze je (samozrejme) najlepsi. Tak ked ste sa stahovali v poslednom case alebo nejaky vas znamy sa stahoval do rodinneho domu v BA a okoli tak budem velmi rad ked sa podelite o svoje skusenosti. Dakujem.emoticon
Odpovedať
@hladajuci ak by som mala na RD v BA, tak jedine Ruzinov. :-) ale vela zavisi od toho, kde mate pracu
Odpovedať
Profilova fotka
My sme hladai skoro rok. Nakoniec sme si vybrali Cunovo. Dostupnost do mesta bezkonkurencna. Mame siroke chodniky, cesty. Nie je to tu natlacene tak ako v inych projektoch. A odtialto vdaka super dostupnosti a neexistencii zapch (v buducnosti nehrozia aj keby vsetko okolo zastavali) ti je jedno kde pracujes... Vsade si rychlo. Jedinou slabinou su mosty v spicke, ale to sa tyka iba pristavneho v podstate. Obides to po apolle a hotovo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ružinov je fajn, ale cena RD v Ružinove a niekde v okoli BA je velmi odlišná...
Odpovedať
Profilova fotka
Rajka, Kittsee...
Odpovedať
Profilova fotka
Raca:)
Odpovedať
Najprv si treba stanovit, aka cena za m2 je akceptovatelna. Ak je dolezity dopravny komfort v case spiciek, tak pouzitelne su len tri smery - Rakusko (Berg, Kittsee...), smer na Madarsko (Rusovce, Cunovo, Rajka...) a Zahorie (Stupava, Zahorska Bystrica...). To posledne je kriticke v pripade problemu v tunely Sitina. Podla rozpoctu si potom mozes vybrat lokalitu.
Odpovedať
na to, aby si mohol dostat nejaku radu, tak musis napisat cenovy strop. Inac ti mozu poradit kolibu,slavin ale aj vlcie hrdlo, ci zlate klasy rovno pri osade :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?