Kataster - pozastavenie konania

Dobry den. Je tu prosim nejaky ochotný pracovník katastra, právnik, alebo iny šikovný človek, ktorý sa rozumie vyjadreniu katastra (dôvody pozastavenia - chyby v KZ), je nutná oprava dodatkom, len bohužiaľ nie som si istá ako a ci to spravím spravne, na katastri ma pani úplne odbila, bola velmi nepríjemná, do 10 dni musim dodatok doručiť na kataster. Dakujem za každú ochotu.
Odpovedať
Vzdy celkom jasne napisu, co treba urobit. Napis, co ti napisali. Vacsina ludi zle napise nazov "organu", zabudnu rodne mena alebo napriklad neda rodne cisla. To su najcastejsie chyby. Napis aspon cast toho prerusenia.
Odpovedať
@compra dakujem pekne, ano samozrejme, je to tam napísané, ale ja ako laik nerozumiem presne, ako pokračovať. Mate pravdu, v jednej časti som zle pomenovala organ, myslela som, ze ho mozem nazvať aj "kataster", ale co ma viac trápi je - v zmysle paragraf. 30 ods. 4 písm. C) katastrálneho zákona uviesť, resp. upresnit názov právneho úkonu, na základe ktoreho ma vzniknúť právo k nehnutelnostiam. Nie je mi jasne, ako presne to mam v dodatku uviesť, lebo podla všetkého sa to tyka návrhu na vklad, neviem ako dodatok sformulovať. Kúpna zmluva sa vola kúpna zmluva a všade vystupujeme ako predávajúci a kupujúci. Chcem sa este spytat, mala by pani odpovedať na moje otazky a pomôcť mi s tým, (na rozhodnutí je uvedená ako odborný radca), alebo to nie je jej povinnosťou a nemám ju s tým zaťažovať, chápem ze ma prace vyše hlavy, ale kto tomu lepšie rozumie ako ona :-| dakujem este raz.
Odpovedať
@bubulacka Teraz po novom to uz nie je kataster, ale aspada to pod Okresne urady. Ked mas zaujem, posli mi scan zmluvy, navrhu na vklad a toho prerusenia na mail, ktory ti napisem do IP. Kuknem ti na to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?