Hypoteka pocas rodicovskej dovolenky

Tak sa chcem pochvalit ze sa nam konecne podarilo prefinancovat kupu bytu aj ked ja som na rodicovskej a manzel ma oficialne len minimalnu mzdu.Ak je niekto v podobnej situacii kludne sa mi ozvite a rada poradim a pomozem. Nie som ziadny poradca ani nic podobne len chcem pomoc lebo viem ze v rovnakej situacii je vela parov, tento stat sa stara len o to ako dostat pojem rodina a manzelstvo do ustavy ale zeby sa aj postari o podmienky aby ludi motivovali zakladat rodinu to uz nieriesia.
Odpovedať
Dobry aj mi si chceme kupit dom ale budeme si musiet este zohnat nejake financie. co odporucate sme na tom ako vy ja na rodicovskej a manzel pracuje. kam sa mame obratit.
Odpovedať
To je super že vám to vyšlo, mne začína v marci rodičovská a v marci končí 100% financovanie hypoték vďaka NBS. Priateľ ešte váha či má zmeniť prácu aby mal lepší plat a lepšie podmienky pre banky ale to by nás posunulo o ďalších 7 mesiacov.
Odpovedať
@vanda965 no neviem, teraz by som uz asi nevymyslala, my teda mame oficialne nejakych 600€ prijem (neviem kolko je teraz minimalna mzda) a napriek tomu mamhe hypo s 2,75% urokom a ak mate menje ako 35 rokov mozete mat este mensi urok pre mladych.
Odpovedať
@nikus99 mm, ahoj alebo dobry den,...mozem velmi pekne do ip podrobny navod,a banku v ktorej ste ziskali.?dakujem
Odpovedať
Ahoj,napises prosim info aj mne?dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus99 aj ja by som poprosila info. dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
prosim mozete aj mne poskytnut informacie? dakujjem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?